wedstrijd

WIN een duoticket voor 'Voltage Festival'

Vragen over deze wedstrijd?
45 dagen 18 uur 32 min.
Google maps
location

Met een nominatie voor ‘Beste Breakthrough Festival’ op de Red Bull Elektropedia Awards op zak en gehost op één van de meest unieke stages in de festivalwereld, is Voltage Festival helemaal klaar om zich met deze derde editie bij de grotere spelers van het land te plaatsen. Voor het eerst zal Voltage Festival, dat plaatsvindt op de machtige Transfo site in Zwevegem, twee volwaardige festivaldagen aanbieden. Je kan er zowel op zaterdag 29 als zondag 30 juli terecht voor twee volwaardige stages met een vooruitstrevende programmatie waarop zowel internationale kleppers als beloftevol nieuw talent zal worden aangeboden.

Voltage Festival is een productie van Ohm VZW. Naast Ohm zelf worden de stages dit jaar gehost door graag geziene concepten als Rimbu, het Duitse From Another Mind en Cultus, een side project van Ohm dat zich meer focust op house. 

Verwacht je dit jaar aan nog meer spectaculaire en unieke troeven! Combineer dit met de mooie programmatie en het staat buiten kijf: Voltage 2017 wordt een voltreffer zonder voorgaande.

 

Dankzij BILL maak je kans op een duo dagticket voor 'Voltage Festival' op zaterdag 29 juli. Het enige wat jij hoeft te doen is het juiste antwoord geven op onderstaande vraag! 

 

Doe mee en win

Antwoord:

Om deel te nemen aan de wedstrijd, hebben we enkel nog een geldig gsm-nummer van je nodig.
Winnaars worden telefonisch gecontacteerd.

Wedstrijdvraag: Welke Vlaamse TV serie werd integraal opgenomen in Transfo?

Om deel te nemen moet je aangemeld zijn.