Join BILL en word reporter

Kom naar een BILL Startup en word reporter.

Pieter Lantsoght

Word reporter bij BILL

  • 22 apr 2017

Je zoekt een platform om jouw talent op tentoon te stellen? Goed nieuws! BILL is op zoek naar reporters met een voorliefde voor...

... muziek, film, podium, boeken, expo, lifestyle, games of reizen. Kortom: bij BILL maak je content over alles wat met cultuur en jongeren te maken heeft. Of dat nu gefilmd, gefotografeerd, geschreven of gesnapt is.

Waarom reporter worden?

Omdat er alleen maar voordelen zijn. Je publiceert onder jouw naam, neemt gratis deel aan alle workshops die BILL organiseert (van creatief schrijven, over CV pimpen tot fotografie) en dat allemaal op jouw tempo en volgens jouw eigen interesses.

Je wordt individueel begeleid zodat je groeit als storyteller en komt bovendien in een ongelooflijk fijn team van vrijwillige reporters terecht. 

© Tini Cleemput

Stuur een mailtje naar pieter@bill.be om op de hoogte gebracht te worden van de volgende BILL Startup.

>> Een Startup?? Samen met andere nieuwe reporters verwelkomen we je op ons kantoor in Brussel. Je komt er alles te weten over BILL en krijgt er meteen een snelle hands on workshop bovenop. De datum van de volgende BILL Startup ligt nog niet vast.

>> Meld je aan bij pieter@bill.be om op de hoogte gebracht te worden van de volgende Startup. Kan je niet wachten om te beginnen tokkelen voor BILL? Dan plannen we samen al een eerder moment in.