De beste deals op vakantie? Vergeet je VUB-studentenkaart niet en download je digitale kopie!

Korting

Lotte

Ben jij ook een reiziger in hart en nieren, maar af en toe krap bij kas? BILL helpt een handje door te zorgen voor de beste kortingen en deals in het buitenland. Maar wees voorbereid! 

Goedkoper binnen in het Colloseum in Rome of een uur gratis fietsen in Kroatië? Dat kan allemaal, als je studentenkaart maar binnen handbereik is.

Hoe claim ik mijn korting?

Met het European Youth Card logo op je studentenkaart kan je duizenden voordelen in het buitenland claimen. Neem dus zeker je studentenkaart mee op vakantie en toon hem aan de kassa. Voor alle zekerheid download je best ook even een digitale kopie. Dat doe je hier of door naar je profiel te surfen op BILL.be en dan te klikken op Download een digitale kopie

 

Topdeals

Rijksmuseum Amsterdam: 50% korting

Niets leuker dan op druilerige regendagen - en die zijn er ook wel in Amsterdam - rond te slenteren in musea. Met je European Youth Card kan je in het Rijksmuseum Rembrandt en kompanen zelfs al gaan bewonderen aan de helft van de prijs.

Reis door Portugal met je Intra Rail Card: 11% tot 13% korting

Wie Lissabon en de wijde omgeving wil verkennen met de trein, krijgt een mooie korting. Niet alleen vervoer, maar ook accomodatie in jeugdherbergen maken deel uit van de speciale pakketten. Interessant om uit te vogelen. 

 

Nog meer deals? Snuffel hier tussen meer dan 60 000 kortingen.