De Coolste Zomer zoekt liftende avonturiers

Inpakken en wegwezen!

Taxistop

Pieter

Lift de pannen van het dak tijdens De Coolste Zomer.

Google maps
location

Begin je liftduim alvast te trainen: Taxistop stuurt twee duo’s op road trip doorheen Europa. 

Taxistop is een vzw die mobiliteit promoot, bijvoorbeeld door chauffeurs en passagiers met elkaar in contact te brengen om te carpoolen. De organisatie bestaat al sinds 1975, en vier haar veertigste jubileum met De Coolste Zomer

F*ck Tenerife

Concreet: twee duo’s worden voor vier weken de baan op gestuurd. Juist ja, het wordt geen all-in vakantie in Tenerife. Samen met je compagnon hou je een blog bij met al je avonturen, ervaringen en bijzondere medemensen die je op je pad tegenkomt. Taxisstop geeft je 1500 euro zakgeld, opdat je onderweg niets te kort zou komen. 

Quality time met je oma? 

Zit je relatie in het slop? Of vind je het hoog tijd om wat quality time met je bomma door te brengen? Stel je dan zeker kandidaat, want er bestaat geen beter bindmiddel dan een geïmproviseerde liftqueeste doorheen het Europese vasteland.

Interesse? Je hoeft enkel jezelf voor te stellen in een origineel filmpje. Leg met handen en voeten uit waarom jij en je collega de geknipte kandidaten zijn voor de missie. Doe dit voor 8 mei en wie weet lift jij deze zomer de pannen van het dak.