Jouw kortingen in België

The European Youth Card - it takes you places!

Lotte

Korting in België

Je verorberde al tonnen frietjes, aaide ieder dier in Planckendael, ging wandelen op de heide en bouwde zandkastelen aan de Belgische kust? Dat betekent niet dat je België van je bucketlist mag schrappen. Steek de taalgrens over, al dan niet met behulp van je reiswoordenboekje, en begeef je onder de Walen.

First things first

Hoe kom ik aan een European Youth Card? 

De European Youth Card maakt deel uit van jouw BILL-bundel. Iedereen tussen 16 en 30 jaar die woont in Vlaanderen of Brussel kan een BILL-bundel aanvragen voor slechts €10.

Maar misschien krijg jij hem wel gratis of aan verminderd tarief?

Namen

Ontdek Namen op het kabbelende water tijdens een rondvaart of vertrouw toch op je eigen voeten en zoek een weg door de wirwar van kleine straatjes. Ongeacht je manier van voortbewegen, Namen boeit je met haar prachtige historische gebouwen. De moeite dus!

Een snelle hap

Wat? McDonald's - Gratis hamburger of cheeseburger

Al die pracht en praal doet je honger krijgen. McDonald’s voorziet je van een portie nieuwe energie waardoor je nadien weer vlot door de stad marcheert. Bestel je een menu dan krijg je dankzij je European Youth Card een extra hamburger of cheeseburger. Honger lijden is geen optie!

Hoe? Toon je European Youth Card aan de kassa om je korting te claimen.

De perfecte vakantielook

Wat? Coiffure Jacques Dessange - 30% korting

Je wilde manen zijn niet langer te temmen met een borstel en je ziet geen steek meer. Tijd om je naar de kapper te begeven, zo zie je er nadien weer piekfijn uit. Zolang je haar maar goed zit!

Hoe? Toon je European Youth Card aan de kassa om je korting te claimen.

Bergen

Bergen, de culturele hoofdstad van 2015, mag niet op je route door België ontbreken. Je moet geen goed ontwikkelde kuitspieren hebben om het belfort te beklimmen, een glazen lift maakt een panoramisch uitzicht over de stad voor iedereen mogelijk. Stel je toekomst veilig door over het kopje van het aapje aan het stadhuis te wrijven, het brengt namelijk geluk. Geen herexamens denken wij dan!

All that Jazz

Wat? Maison du Jazz - 50% korting

Krijg je spontaan een grote glimlach op je gezicht wanneer je een saxofoon hoort, dan heb je de jazzkriebels te pakken. Met je European Youth Card betaal je slechts de helft bij je bezoek aan La Maison du Jazz. Snuister er door de archieven of woon lezingen bij.

Hoe? Toon je European Youth Card aan de kassa om je korting te claimen.

Luik

In Luik kan je heerlijk de toerist uithangen. Je kan er dagen vullen met museumbezoeken en de talrijke religieuze en beschermde pareltjes van gebouwen bezichtigen. Tijd om je camera te vullen met kiekjes!

Lekker tussendoor

Wat? Subway - Gratis water of cola

Dorstig geworden van je toeristische inspanningen, dan stop je best bij Subway. Je krijgt er een gratis drankje, cola of water, bij je broodje. Glaasje aan je lippen en je dorst lessen dus.

Hoe? Toon je European Youth Card aan de kassa om je korting te claimen.

Shoppen maar

Wat? Take-off Outlet Store - €5 korting 

Van al dat wandelen verslijten je schoenen. Aangezien je moeilijk blootsvoets de stad kan verkennen, stop je best even bij de Take-off Outlet Store. Met je European Youth Card bespaar je vijf euro op je nieuwe aanwinst. Ook over de taalgrens blijf je fashionable.

Hoe? Toon je European Youth Card aan de kassa om je korting te claimen.

 

Het lijstje is nog niet gedaan. Met jouw European Youth Card geniet je van meer dan 600 kortingen in België. Ontdek ze hier allemaal. 

Nóg meer kortingen buiten België? Ontdek het hier