Jouw kortingen in Litouwen

The European Youth Card - it takes you places!

Lotte

Korting in Litouwen

In Litouwen ligt het middelpunt van Europa, ideaal als startpunt van je verkenning. Wie vertoeft in Litouwen kan genieten van natuur, zandstranden en kuuroorden. Spreek je een woordje Litouws, dan mag je vol trots verkondigen dat je de oudste nog gesproken taal van Europa onder de knieën hebt gekregen.

First things first

Hoe kom ik aan een European Youth Card? 

De European Youth Card maakt deel uit van jouw BILL-bundel. Iedereen tussen 16 en 30 jaar die woont in Vlaanderen of Brussel kan een BILL-bundel aanvragen voor slechts €10.

Maar misschien krijg jij hem wel gratis of aan verminderd tarief?

Vilnius

In Vilnius staan ze je lachend – al dan niet als een boer met kiespijn – op te wachten. Er loopt namelijk een grote wedstrijd waarbij de gastvrijheid van verschillende organisaties beoordeeld wordt. Verdwaal in de talloze kleine straatjes, waarbij je op bijna iedere hoek een kerk tegenkomt of geniet van je vrije tijd aan de oever van één van de twee rivieren die elkaar aan de hoofdstad ontmoeten.

Smullen maar

Wat? Yogis - 10% korting

Voor al de – oude – snoepers onder ons brengt de European Youth Card een aangename verrassing met zich mee. Je krijgt namelijk tien procent korting op het gehele assortiment van Yogis. Laat die kleurrijke cupcakes en macarons maar komen! 

Hoe? Toon je European Youth Card aan de kassa om je korting te claimen.

Gewoon doen

Wat? Genocido auk muziejus - 50% korting

Een meer lugubere, maar daarom niet minder interessante trekpleister is het museum over de genocide. Wil je graag weten hoeveel regeringsleiders vervolgd werden of aan welke oorlogsmisdaden Litouwen ten prooi viel, dan is dit the place to be. Bovendien krijg je ook nog eens een criminele korting op je bezoek.

Hoe? Toon je European Youth Card aan de kassa om je korting te claimen.

Buitenlands avontuur

Wat? Vaiduokliai - 10% korting

Voor elk wat wils in Vilnius. Sla de muggen van je af tijdens een tocht door het moeras, sidder en beef tijdens de spooktocht of probeer je weg te vinden in de doolhoven, je krijgt steeds tien procent korting met je European Youth Card. Zelfs een vrijgezellenfeest kan je via deze organisatie boeken, tijd om de sprong te wagen?

Hoe? Toon je European Youth Card aan de kassa om je korting te claimen.

Goedkoop overnachten

Wat? A Hostel - 5% korting

Zijn de leidingen op je kamer gesprongen of hebben kakkerlakken besloten zich in jouw bed te vestigen? Met je European Youth Card kan je goedkoper logeren in een jeugdherberg midden in het oude centrum. De perfecte oplossing wanneer je buslading vrienden van het thuisfront beslist om je te bezoeken.

 Hoe? Je krijgt 5% korting bij de reservering van een single of double kamer. 

 

Het lijstje is nog niet gedaan. Met jouw European Youth Card geniet je van 273 kortingen in Litouwen. Ontdek ze hier allemaal. 

Nóg meer kortingen buiten Litouwen? Ontdek het hier