Jouw kortingen in Polen

The European Youth Card - it takes you places!

Lotte Peirelinck

Korting in Polen

Rondkuieren in historische straatjes, proeven van de cultuur en je oor te luisteren leggen bij traditionele folkmuzikanten. Aan authentieke charme en romantiek geen gebrek in Polen. Waag je aan een portie penssoep of een sneetje peperkoek en je bent klaar om dit stukje van de wereld te ontdekken.

First things first

Hoe kom ik aan een European Youth Card? 

De European Youth Card maakt deel uit van jouw BILL-bundel. Iedereen tussen 16 en 30 jaar die woont in Vlaanderen of Brussel kan een BILL-bundel aanvragen.

Come fly with me

Wat? Binnenlandse vluchten - 10 % korting

Verruim je horizonten en profiteer daarbij van korting op binnenlandse vluchten in Polen met Polish Airlines LOT. Zo heb je meteen een pak plekken om van je bucketlist af te strepen.

Hoe? Toon je European Youth Card bij het boeken van je vlucht in een van de LOT-kantoren in Polen. Of boek telefonisch via 0048 801 703 703.

 

Gdansk

Geboeid door geschiedenis? Dan zet je beter voet aan wal in Gdansk. Ook wanneer de musea en kerken je niet meer kunnen boeien, ben je hier aan het juiste adres. Zandkastelen bouwen, een ritje op je stalen ros of ’s avonds de bloemetjes buiten zetten, het kan allemaal in Gdansk.

Als muziek in de oren 

Wat? Fryderyk Chopin National Philharmonic - korting op tickets

Verwen je oren met een streepje muziek en beluister het virtuoze pianogetokkel van de wereldberoemde Poolse componist Chopin. Speciaal voor kaarthouders onder de 26 jaar zijn er tickets aan een extra zachte prijs.

Hoe? Toon je European Youth Card aan de kassa om je korting te claimen.

Goedkoop in de taxi

Wat? City Plus Hallo Taxi- 10%korting

Zijn je schoenzolen versleten van het voortslenteren door de historische straatjes? Oogt de Lange straat gewoonweg te lang of heb je te diep in het Poolse glas gekeken? Neem een taxi en geniet van 10% korting op je rit.

Hoe? Vermeld je European Youth Card bij het reserveren van een taxi.

Poolse pizza

Wat? Telepizza- 40% korting

Hangt de pierogi je stilaan de keel uit, kan je geen aardappelpannenkoekjes meer zien of heb je simpelweg zin in een vertrouwd gerecht, dan is het hoog tijd om een pizza te bestellen. Dat ze een mooi prijsje hebben, doet ze enkel nog beter smaken.

Hoe? Toon je European Youth Card aan de kassa om je korting te claimen.

 

>> Ontdek hier alle kortingen met je European Youth Card in Gdansk. 

 

Wroclaw

Voor een portie cultuur moet je in Wroclaw zijn. De stad kreeg in 2016 de titel "Culturele Hoofdstad van Europa". Wandel over de talloze bruggen en proef van de verschillende architectuurstijlen. Ben je eerder avontuurlijk aangelegd? Dan is de zoektocht naar de dwergen van Wroclaw een uitdaging die in jouw straatje past.

Lekker tussendoor

Wat? La Patacrepe - 10% korting

Een zoektocht naar dwergen vergt veel energie. Hou je energielevel op peil met een bezoekje aan La Patacrepe. Franse pannenkoeken en een uitgebreid aanbod, do we need to say more?

Hoe? Toon je European Youth Card aan de kassa om je korting te claimen.

Back to nature

Wat? Tourist Office Natura Tour - 10% tot 25% korting

Back to nature en toch je comfort behouden? Komen je ouders op bezoek en wil je niet dat ze van je rommelig kot afweten of vervelende anekdotes oprakelen in het bijzijn van je nieuwe vrienden? Natura Tours biedt de oplossing aan. Bij hen kan je een verblijf boeken in een van hun vakantieparken aan de zee of in de bergen. Ook voor uitstappen naar verschillende steden ben je hier aan het juiste adres.

Hoe? Toon je European Youth Card aan de kassa om je korting te claimen.

Taxitransport

Wat? Domino-Taxi - 15% tot 25% korting

Ben je al die bruggen in Wroclaw beu gezien en kan je je er niet meer toe bewegen om de stenen monsters nog één keer te moeten beklimmen, dan biedt ook de stad Wroclaw je voordelige taxi’s aan. Laat je redden door je stalen ridder en bespaar 15% tot 25% op je rit met de European Youth Card.

Hoe? Vermeld je European Youth Card bij het reserveren van een taxi.

Gewoon doen

Wat? Architecture Museum in Wroclaw - korting

Als culturele hoofdstad zijn er in Wroclaw uiteraard een pak interessante musea te bezichtigen. Een museum dat niet op je to-dolijstje mag ontbreken en waar je ook nog eens korting krijgt, is het museum voor architectuur. Krijg je het warm van architecturale pareltjes, breng dan zeker een bezoekje en ontvang op vertoon van je kaart een ticket met korting.

Hoe? Toon je European Youth Card aan de kassa om je korting te claimen.

 

>> Ontdek hier alle kortingen met je European Youth Card in Wroclaw.

 

Warschau

Warschau is de hoofdstad van Polen en bevat een grote collectie van musea, paleizen en kerken. Je kan je dagen vullen met slenteren door het oude stadsgedeelte of in het weekend gezellig snuisteren op de antiekmarkt. Ook sportfanaten kunnen hier hun hartje ophalen, Warschau is de thuishaven van twee voetbalploegen.

En actie

Wat? Bloco Climbing Wall - 20% Korting

Kan het rondslenteren en bezichtigen, gepaard met het terrasje op regelmatige tijdsintervallen je niet langer boeien? Tijd om de benen – en armen – te strekken. Werk je in het zweet en tast je grenzen af op de klimmuur.

Hoe? Toon je European Youth Card aan de kassa om je korting te claimen.

Filmpje meepikken

Wat? Cinema Atlantic - Korting

Blijft het regenen, liggen je blaren nog open of heb je dringend nood aan een portie Johnny Depp? Tijd om je terug te trekken in de donkere cinemazalen. Ideaal om je nieuwe Poolse vlam te leren kennen of eens lekker te ontspannen.

Hoe? Toon je European Youth Card aan de kassa om je korting te claimen.

Goedkoop smullen

Wat? Café Kafka - 10% Korting

Eten en drinken in Warschau moet geen kafkaiaanse ervaring zijn. Voor een hapje en drankje kan je terecht in Café Kafka, waar je eten gekruid wordt met een speciaal prijsje.

Hoe? Toon je European Youth Card aan de kassa om je korting te claimen.

 

>> Ontdek hier alle kortingen met je European Youth Card in Warschau.

Het lijstje is nog niet gedaan. Met jouw European Youth Card geniet je van meer dan 9000 kortingen in Polen. Ontdek ze hier allemaal. 

Nóg meer kortingen buiten Polen? Ontdek het hier