Doe mee aan Naft voor Woord 2016

Text on stage

Pieter

Ben je geboren met een balpen in je hand? En ben je niet te verlegen om wat je neerschrijft ook op een podium te scanderen? Twijfel dan niet en schrijf je in voor Naft voor Woord

Naft voor Woord - het vroegere Frappant TXT -  is dé text-on-stage wedstrijd voor alle achttien- tot dertigjarigen met een hart voor het geschreven en gesproken woord. De enige voorwaarde is dat je woont, werkt of studeert in de provincie Antwerpen.  

Jill Marchant en Moya De Feyter

Vorig jaar wist Jill Marchant de jury te overtuigen. Het jaar daarvoor was het Moya De Feyter - dit jaar nog kanshebber op een BILL Award - die met de bloemen naar huis ging. Zie je jouw naam in het rijtje passen? Waag dan je kans en dien ten laatste op 30 november jouw pennenvrucht in.

De jury - met Rudy Vanschoonbeek (uitgever bij Vrijdag) en auteur Carmien Michels in de rangen - weerhoudt tijdens de eerste ronde veertig deelnemers. Zij gaan door naar de de tweede fase en worden getrakteerd op gratis workshops met professionele schrijvers en performers.

1000 euro én eeuwige roem 

Tussen 16 en 31 maart 2017 mogen de veertig pronken met resultaat van hun arbeid, tijdens vier voorrondes in evenveel bibliotheken in het Antwerpse. De jury selecteert daarna acht laureaten voor de finale in bibliotheek Permeke in Antwerpen. Wanneer het stof gaan liggen is, krijgt de absolute winnaar een prijzenpakket t.w.v. 1.000 euro mee naar huis, waaronder een reeks optredens, publicatiemogelijkheden, coaching op maat en eeuwige roem.

 

Ligt je meesterwerk al klaar? dien het dan vandaag nog in