Een duik in de literaire wereld met Passa Porta

Passa Porta Festival

Tom Lanoye - Joris Luyendijk - Griet Op de Beeck - Judith Vanistendael - ...

Inge
Google maps
location

Het tweejaarlijkse festival Passa Porta is niet aan zijn proefstuk toe. Al vijf edities krijgt de literatuurliefhebber een uitgekiende selectie debatten, auteursmomenten en literatuurwandelingen voorgeschoteld.

Passa Porta (passez la porte): de naam alleen al nodigt je van harte uit. Literatuur is immers ook een poort naar een wonderbaarlijke wereld. En dat vind je bij dit literatuurfestival zeker terug. Dit jaar werpt het Brusselse festival met Europese allure een blik in de toekomst. In een maatschappij die op alle vlakken evolueert, ontsnapt de literatuur uiteraard niet aan deze veranderingen. Voer voor discussie dus. 

Ruim aanbod

Stippel je route alvast uit voor dit festivalweekend, want het aanbod is groot. De harde cijfers? 100 auteurs en 20 striptekenaars uit 25 landen geven het beste van zichzelf op 25 locaties in het Brusselse. Keuze genoeg en bovendien voor ieder wat wils; van de die hard literatuurfan tot de geïnteresseerde striplezer! Zo zie je maar: met je neus in de boeken moet niet per se vanop de canapé gebeuren.

De volledige agenda vind je hier.