Herman Brusselmans en Girls in Hawaii op M-idzomer

M-idzomer

SX, Girls in Hawaii, Herman Brusselmans

Lindsi Dendauw Judith

Video’s voor Herman Brusselmans en Girls in Hawaii op M-idzomer

© Ewert and the Two Dragons

Ewert & the Two Dragons treedt zondag 3 augustus op in de tuin van Museum M.

  • M museum
  • 31 jul tot 03 aug 2014
Google maps
location

We geven het niet graag toe, maar de eerste helft van de zomervakantie is weer bijna voorbij. Sommigen zien met lede ogen de eerste schooldag naderen, anderen voelen de stress voor de herexamens al opkomen. Wij, daarentegen, kijken uit naar M-idzomer.

Wat?

M-idzomer is een Leuvens muziek- en cultuurfestival dat dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd wordt. Cultuurminnende festivalgangers genieten er vier avonden van muziek, dans, woord, theater, comedy en expo. In het goedgevulde programma vinden we onder meer namen terug als SX, Girls in Hawaii, Ewert and the Two Dragons, Gabriel Rios, Herman Brusselmans, Saskia De Coster en Pieter Embrechts. De verschillende expo’s zijn tijdens het festival doorlopend toegankelijk.

Cool! Waar? Wanneer?

Van donderdag 31 juli tot zondag 3 augustus kan je in en rond het Museum M in Leuven genieten van deze cultuurcocktail.

Quanta costa?

Voor een combiticket betaal je 90 euro in voorverkoop en 100 euro aan de kassa. Geen tijd om vier avonden te komen? Geen probleem! Dagtickets kosten 25 euro in voorverkoop, 30 euro aan de kassa. Dagtickets voor  zaterdag 2 augustus zijn iets duurder: 27 euro in voorverkoop, 32 euro aan de kassa.

Meer weten? Check de website van M-idzomer.