Het geilste café van Gent wordt 20

20 jaar Kinky Star - alles wat u zich (niet meer) herinnert

The Very Very Danger, Joni Sheila, The Future Dead

Maxime

Dirk Roothoofdt noemt de Gentse Kinky Star 'een geil café,' wijlen Luc De Vos stelde vast dat hij er zijn mooiste momenten had meegemaakt. In de Kinky Star gaan de Gentse Feesten het hele jaar door. En hun twintig-jarig jubileum vieren ze met een iconisch feestje!

Oprichter Luc Waegeman stichtte Kinky Star in de hoop om in eigen beheer een EP te kunnen uitbrengen van zijn groepje The SeXmachinesIn twintig jaar groeide Kinky Star uit tot club, platenlabel, jeugdcentrum en exporuimte. Heel wat jonge bandjes maakten er een tussenstop op weg naar de grote doorbraak. De voorbije jaren zag Kinky Star meer dan 3000 concerten, waaronder de eerste stapjes van 't Hof Van CommerceArid en Goose

Om twintig jaar leute te vieren, stelt Kinky Star het boek 20 jaar Kinky Star - alles wat u zich (niet meer) herinnert voor. Een boek vol rock 'n roll, getuigenissen uit de eerste hand, fotomateriaal en afijn, pure muziekgeschiedenis. Trouw aan de geest van Kinky Star gaat dat natuurlijk gepaard met live optredens van onder andere The Very Very DangerJoni Sheila en The Future Dead.

Toosten op nog eens twintig jaar muziek en vertier kun je op 14 april in - waar anders - de Kinky Star