Omarm je imperfecties in Muntpunt

Perfect People Have No Stories

Muntpunt

Sarah
  • Muntpunt
  • 01 tot 27 maa 2016
Google maps
location

De maand maart staat in het teken van de schoonheid van imperfectie, toch bij het Brusselse Muntpunt. Doe je tegoed aan talloze expo's, lezingen, films en workshops. BILL haalt er de blikvangers uit:

De levende bibliotheek

Hier zijn geen stoffige romans of gesofisticeerde e-readers te vinden, enkel personen van vlees en bloed. Sla de korte inhoud over en verdiep je meteen in het plot van iemands eigen levensverhaal in een één-op-één gesprek. 

Wanneer? De levende bibliotheek, 12 en 26 maart.

De normaliteitsmeter 

Altijd al een sterk vermoeden gehad dat er iets niet pluis met je is? Laat je gratis en met een knipoog analyseren door een psycholoog die je helpt naar jezelf kijken. Misschien kan je die achterstallige paper daarna wel op je abnormale geestestoestand steken. 

Wanneer? De normaliteitsmeter12 maart

Een intiem portet van Kurt Cobain  

Montage of a Heck is een echte topper voor Kurt Cobain-fans. De documentaire wordt gratis vertoond in het gezelschap van de Nederlandse Hisko Hulsing en de Vlaamse Stefan Vermeulen die samen voor de animaties bij de docu instonden. Verwacht unieke beelden van de Nirvana-frontman in zijn privésfeer die in nauwe samenwerking met zijn familie zijn geselecteerd. 

Wanneer? Montage of a Heck24 maart. (Reserveer je plekje tijdig!)

Sehnsucht 

Blijf je als literatuurliefhebben wat op je honger zitten? Niet getreurd, op 25 maart gunnen bekende artiesten je een kijkje in hun donkerste leeslijst. Altijd al benieuwd geweest welke boeken de wonden van Saskia De Coster kunnen helen? Hier kom je het te weten.

Wanneer? Sehnsucht, 25 maart. (Reserveren doe je hier.)