Sla je slag op de uitverkoop van boekwinkel TASCHEN

Summer Sale

TASCHEN Brussel

Marie
Google maps
location

Van donderdag tot zondag is het internationale uitverkoop bij gerenommeerde uitgeverij TASCHEN. In alle winkels én online kun je licht beschadigde boeken of showmodellen uit hun brede collectie aan kunst-, mode-, architectuur- en designboeken kopen aan kortingen tot -75%. 

Uitgeverij TASCHEN werd opgericht door Benedikt Taschen in 1980 en kreeg snel de naam een vernieuwende uitgeverij te zijn. Het was Taschens missie om kunst toegankelijk te maken bij een breder publiek en hij deinsde er niet voor terug om onconventionele artiesten in de kijker te plaatsen. Taschen, die naar eigen zeggen nooit geïnteresseerd was in marketingstragegieën, publiceerde gewoon de boeken die hij zelf leuk vond. De uitgeverij begon met comic books, en later werden kleine kunstboekjes op broekzakformaat hun handelsmerk.

 Een jonge Benedikt Taschen.

Aan vormelijke limieten doet TASCHEN niet mee, kijk maar naar de limited edition monografie van de Chinese kunstenaar Ai Wei Wei, een hardcover van meer dan 700 pagina's die gewikkeld in een zijden sjaal komt mét een marmeren boekenstand - prijskaartje: een kleine $12.500. Slik. Gelukkig staat de uitgeverij ook bekend om haar zeer betaalbare maar toch kwalitatieve kunstboeken. En die kun je vanaf morgen scoren aan spotprijzen in hun winkel in Brussel. Wij maakten alvast een selectie om je keuzestress te besparen.

The Dog In Photography 1839-Today - €15 

Vergeet #dogsofinstagram, met dit boek mag je zonder schaamte fangirlen op de meest fotogenieke honden.

 What Great Paintings Say. Beautiful Nudes - €10

Een beetje functioneel naakt in je boekenkast, waarom niet? Ondertussen leer je bij over het beeld van het menselijk lichaam in verschillende culturen door de eeuwen heen.

Art of the 20th Century - €40

Een klassieker die op geen enkele salontafel misstaat. Beschouw dit als een investering waarop je nooit uitgekeken raakt.

Kahlo - €10

Noem Frida Kahlo gerust een van de meest invloedrijke kunstenaars van de laatste eeuwen. Haar visie op vrouwelijkheid en schilderkunst zijn baanbrekend geweest. En haar wenkbrauwen ook.

Bauhaus - €10

Safe to say dat Bauhaus tot de mooiste stijlen van de moderne architectuur behoort. Het museum van de populaire school in Berlijn is zeker de moeite waard, maar je kunt evengoed (en veel goedkoper) dit boek in huis halen. 

California Crazy. American Pop Architecture - €40

Dat Amerikanen een tikje gestoord zijn, wisten we al. Maar dat zich dat ook uit in de meest bizarre architectuurontwerpen, leer je dankzij dit fotoboek. Eentje voor de verzamelaars.