Mag deze illustrator jou versieren op valentijn?

Jong talent: Luis M. Lambrechts

Anysa

Bijna valentijn, die heugelijke hoogdag om expliciet je liefde te uiten aan that special someone. Straten, wangen, oortjes kleuren rood en je bankrekening mogelijk ook. Want Valentijn is en blijft een commerciële kutdag waarop hartvormige chocolaatjes en single roses naarstig over de toonbank vliegen alsof ze die dag net iets meer betekenis hebben. Niet dus, maar geen paniek!

Speciaal voor Valentijnsdag neemt BILL illustrator Luis Manuel Lambrechts in de hand om enkele sexy postkaartjes te ontwerpen die jij gewoon gratis mag delen met je geliefde (je vindt ze onderaan dit artikel). Geen zorgen, ook voor truly single roses is er een kaartje, om lekker aan jezelf te geven. 

Voor Luis, een 23-jarige half Belgisch, half Peruviaanse illustrator uit Leuven en masterstudent aan Luca School of Arts in Brussel, is Valentijn "een herinnering dat het elke dag 'Dag van de liefhebbers' is en dat we elkaar nooit voor vanzelfsprekend mogen nemen." Amen! In zijn tekenbrein bedacht hij een paar prachtige beelden bij de rijmpjes die wij hem schonken.

Voor wie het niet kan laten: een cadeautip

Luis en acht andere illustratoren hebben het voorbije jaar hun krachten en verhalen gebundeld tot een mooi boekje genaamd Kleine Helden. Daarin brengen ze jou negen kortverhalen over helden die nooit de krantenkoppen zouden halen. Ze lieten zich hiervoor inspireren door het gelijknamige Canvas-programma van Rudi Vranckx.

De voorstelling van het boek is op 4 februari in Brussel in het bijzijn van Rudi himself. Het boekje is vanaf diezelfde dag ook te verkrijgen bij Fnac en enkele kleinere boekenwinkels in Leuven (zomaar een cadeautip, asjeblieft, graag gedaan!).

 

Voor de beesten in bed

geklemd worden

 

Voor de fetisjisten 

Voor het stukje vel tussen

 

stukje vel

 

 

 

Voor zij die goed bezig zijndoe zo verder

 

Voor de mooiste glimlach

Het krullen van jouw mondhoeken

 

En tenslotte eentje voor de eenzame zielenLove me bartender