Watou: In de luwte van de tussentijd

Kunstenfestival Watou

Peter Verhelst - Joke van Leeuwen - Maud Vanhauwaert - ...

Kessy

De Sprekende Ezels: verwacht het onverwachte.

© De Sprekende Ezels

  • Kunstenfestival Watou
  • 04 jul tot 30 aug 2015
Google maps
location

Voor elk soort muziekliefhebber is er tijdens de zomer wel een festival in de aanbieding. Dus ook voor zij die liever headbangen op de riffs van een geïmproviseerd stukje poëzie, of zij die spontaan een dansje plaatsen bij het zien van een foto met prachtige lichtinval. Voor hen is er namelijk het kunstenfestival in Watou.

Van zaterdag 4 juli tot zondag 30 augustus vindt in Watou de 35ste editie van het kunstenfestival plaats met als thema In de luwte van de tussentijd. Een hele zomer lang worden op tien unieke locaties in het West-Vlaamse dorp lezingen, woordperformances, kleinkunstconcerten en beeldtentoonstellingen aangeboden.

Niet te missen namen op de affiche zijn onder andere Wouter Deprez, Joke van Leeuwen en de immer entertainende bende van De Sprekende Ezels. Ook de moeite waard lijkt Rum & Roem, een live luisterspel over de relatie tussen literatuur en alcohol.

Heb je dus even genoeg gehad van bemodderde grasvlakten en van bezwete lijven die ongevraagd tegen je aanspringen, neem dan eens de tijd om van de alternatieve festivalervaring in Watou te genieten.

Meer informatie vind je op de website.