wedstrijd

Win een duoticket voor Holographic Dimension!

Vragen over deze wedstrijd?
17 dagen 7 uur 20 min.
  • Paleis 12
  • 14 okt 2017
Google maps
location

Een ongezien event komt naar Brussel! Belgian Beats en Noir Jaune Rouge Events staan klaar om op zaterdag 14 oktober een nog nooit eerder vertoonde show in België te presenteren in Paleis 12 van Brussels Expo: Holographic Dimension! Het event is helemaal opgebouwd rond 3D hologrammen die samen met unieke beelden op een podium van meer dan 150 m2 zullen geprojecteerd worden. Hoe ziet dat eruit? Check de beelden onderaan de pagina!

Het feest gaat om 21u00 van start en zal tot in de vroege uren duren met twee volwaardige podia:

Op de Main / Holo stage mag je je verwachten aan een hele reeks ronkende internationale namen als Boris Brejcha,  Kolombo, Jay Lumen, Sasha Carassi, Fjaak (Live) en Ian Pooley.
Op de Belgian Beats stage vind je bekende Belgische talenten als Fabrice Lig, Filterheadz, Pole Folder b2b CP, Zzino & Guss Carver ( Live ), Waats ( Live ), Flart und Kuss ( Live ) en de winnaar van de DJ contest. In totaal zullen meer dan 15 artiesten aantreden op de beide stages!

BILL mag 3 duotickets wegschenken voor Holographic Dimension op 14 oktober in Paleis 12! Vul de wedstrijdvraag in en WIN!

Doe mee en win

Antwoord:

Om deel te nemen aan de wedstrijd, hebben we enkel nog een geldig gsm-nummer van je nodig.
Winnaars worden telefonisch gecontacteerd.

Wedstrijdvraag: Hoelang zal het spektakel op Holographic Dimension duren?

Om deel te nemen moet je aangemeld zijn.

Eric Prydz - EPIC 5.0 (Promo)