Dzia Krank exposeert in De Kruitfabriek

Dzia Krank

Street art in Vilvoorde

Pieter
  • De Kruitfabriek
  • 27 nov tot 12 dec 2015
Google maps
location

Dzia Krank meert aan in Vilvoorde, met een dierentuin van street art in zijn kielzog. Goed nieuws voor de allergrootste fans: wie maar niet genoeg krijgt van Dzia's werk, kan er ter plekke een tatoeage laten zetten. Afspraak in De Kruitfabriek, vanaf 27 november. 

Je herkent een ontwerp van Dzia Krank haast onmiddellijk, aan de hand van een simpele checklist. Is het onderwerp een felgekleurd dier? Opgebouwd uit geometrische vlakken, maar tegelijk vol vloeiende lijnen? Dan mag je er je maandloon om verwedden dat de Antwerpenaar er iets mee te maken had. 

Eastpack & Converse

Naast een uiterst herkenbare stijl, heeft Krank ook een gewiekste neus voor zaken doen en ondernemen. Zo werkt hij samen met grote merken als Converse en Eastpack, en publiceert hij vier keer per jaar zijn eigen magazine. 

Street art, stencils en tattoos

Voor zijn allereerste solo-expo nam hij de muren van De Kruitfabriek onder handen. Daarnaast kan je ook een uitgebreide collectie van voorstudies, stencils en schetsen komen bewonderen. Alsof dat nog niet genoeg is, kan je er in een-twee-drie je favoriete werk laten tatoeëren. 

Gratis te bezoeken tussen 27 november en 12 december. Check wel  de kalender voor je naar Vilvoorde spurt, want de expo is niet elke dag open!