Het sluitstuk van Mechelen Muurt

Slotexpo Mechelen Muurt

Gijs Vanhee - Shamisa Debroey - Smates - Sam Scarpulla - Milu Correch - ...

Inge

Foto’s voor Het sluitstuk van Mechelen Muurt

Het werk van KreaShit bevat vaak een humoristische knipoog.

  • Cultuurcentrum Mechelen
  • 12 jun tot 02 aug 2015
Google maps
location

Een speeddate met de mural op de achtergrond: het is niet de beste manier om een volledig beeld van een artiest te krijgen. De slotexpo van Mechelen Muurt nodigt je uit om het creatieve brein àchter de muur nog beter te leren kennen.

Deze slotexpo is dan ook een welgekomen aanvulling van de 10 muren in de binnenstad. Dé uitgelezen kans om het werk van de artiesten in perspectief te plaatsen. Die kleurrijke muur is immers maar één facet van een vollediger, creatief oeuvre. Zo ontdek je onder meer de passie voor posters bij KreaShit en ontmoet je de wonderlijke figuren in de wereld van Milu Correch. Zeker een stop waard tijdens je traject door de stad.

Tentakelstad

Nog te bewonderen: het intrigerende Tentakelstad. Gijs Vanhee stak samen met video-kunstenaar Aitor Biedma en muzikant/componist Koen Vermeulen de handen uit de mouwen. Een audiovisuele installatie loodst je door een etmaal in Mechelen. Een interactieve beleving die originaliteit op een voetstuk plaatst. Zeker een applausje waard - en neem dat dan meteen ook letterlijk. (Test het eens uit bij je bezoek, wij verklap-pen nog niets.)

De slotexpo van Mechelen Muurt kan je nog bezoeken tot 2 augustus in het Cultuurcentrum Mechelen. De inkom is gratis. Open van donderdag tot zondag (13u tot 18u). Meer info vind je hier.