Schaamteloos geeken op Comic Con 2018

5 must do's op Comic Con 2018

Comic Con 2018

Claudia
Google maps
location

Op 10 en 11 februari is het alweer de volgende editie van Comic Con Brussels in Tour & Taxis. Wij hebben alvast enkele must do's voor jullie op een rijtje gezet. 

1. Een babbeltje slaan met de aanwezige gasten

Het leven van een (geek)filmster: signeersessies aan een tafeltje op Comic Con. Boooring. Ga daarom eens een gesprek aan zodat het ook voor hen een leuke ervaring is en wie weet vertellen ze je wel een leuke anekdote. Bovendien kan jij achteraf stoefen over de quality time die je hebt gespendeerd met een filmster.

2. Doe mee! 

Elk jaar worden er tal van leuke activiteiten aangeboden, vlieglessen voor drones tot  gratis makeovers en een lightsabergevechten. Deelnemen aan zulke activiteiten zorgt ervoor dat je actief nieuwe vaardigheden leert, leuke mensen ontmoet en in het algemeen een unieke ervaring beleeft. 

3. Volg een Q&A-sessie of lezing

Dit lijkt op het eerste zicht misschien niet altijd even interessant, maar vaak steek je er wel het één en het ander uit op. Wie pakt nu niet graag uit met leuke anekdotes? Regelmatig worden er lezingen georganiseerd die kunnen gaan over cosplay props en kostuums maken, of die verklappen hoe je succesvol kunt worden op Youtube.

4. Cosplay wedstrijd

Een volgende grote must do is de cosplay wedstrijd. Er is zowel een individuele als een groepswedstrijd en de kostuums die je hier ziet zullen je hoogstwaarschijnlijk van je Pokémonsokken blazen. Uren, weken, maanden hebben deze cosplayers aan hun kostuum gewerkt, en dit is het moment om ermee te pronken.

5. Speeddating for geeks

Enkele dagen na Comic Con is het alweer valentijn, dus tijd om nog snel een lief te scoren. En waar beter dan op een plaats met een heleboel mensen die dezelfde interesses hebben?

Meer informatie over tarieven, het progamma en de aanwezige gasten vind je op de website van Comic Con Brussels.