TEASER strijkt neer in Deinze

Muziek, art expo, muralism

Faces On TV, Felix Pallas, Flore Deman, Liesbet Vanessche, Simon Verheylesonne

Eva
  • JC Brieljant
  • 29 mei 2015
Google maps
location

Dat Misfit coole dingen op poten zet, wisten we al langer. Dat ze ook dingen doen bougeren in Deinze is helemaal nieuw.

"We zien het als onze missie u kopje onder te duwen in een stortvloed van visuele en auditieve prikkels. We zien het als onze missie u tegen de schenen te schoppen met een klompvoet van creativiteit", aldus Misfit. Wanneer en hoe ze dat precies doen? Op 29 mei. Met TEASER: een cocktail van muziek, art expo en muralism.

De muziek

Als namen zoals Felix Pallas en Faces on TV je niets zeggen, blijf je alvast beter thuis. Grapje! Dan moet je zéker binnenwandelen in JC Brieljant om je oren te verwennen.

De expo

Is muziek niet helemaal je ding? Vergaap je dan aan de schilderwerken van Liesbet Vanessche of het oeuvre van Simon Verheylesonne.

De muralism

Illustratice Flore Deman neemt de centrale muur in de concertruimte van JC Brieljant voor haar rekening. Terwijl jij er paradeert tussen andere cultuurliefhebbers, tovert zij haar hersenkronkels om in levensgrote tekeningen.

Heb ik al gezegd dat de inkom helemaal gratis is? Juist ja. TEASER is trouwens nogal letterlijk een voorproefje van wat later dit jaar nog te gebeuren staat in Deinze. Denk: Misfit, Street Art Belgium en stad Deinze die de koppen samensteken. We zijn benieuwd.

Meer info over TEASER? Check het facebookevenement.