Wanted: lettertypes voor Kortrijk

Wanted

Letterzetter zoekt lettertypes

Pieter

Poetic Beats & Jam van Urban Woorden.

© Urban Woorden

Google maps
location

Wanted is het officiële startschot van Letterzetter zoekt lettertypes. Twee jaar lang krijgen woordkunstenaars (dansers, filmmakers, muzikanten, beeldende kunstenaars, schrijvers, dichters en theatermakers) vrij spel in de Kortrijkse straten. 

Op 4 februari trekt de campagne zich op gang, met enkele gratis workshops waarin potentiële leden van het kunstenaarscollectief kunnen kennismaken met woordkunst in allerlei vormen. 

 Poetry Slam met Urban Woorden

De mannen van Urban Woorden uit Leuven komen een introductie Poetry Slam geven. Verwacht je aan een rijmfestijn, stromen van woordassociaties en een ware ontdekkingsreis doorheen je emoties en expressiemogelijkheden. 

Rappen en rijmen 

Cfour, MC Equal en DJ SNS komen je alle geheimen van de hiphopcultuur onthullen. Ze leren je bovendien in een spoedcursus hoe je aan een eigen nummer begint. 

Woon je in de regio Kortrijk en ben je jonger dan dertig? Dan ben jij misschien wel die ene persoon die het kunstenaarscollectief kan vervolledigen. Alle workshops zijn gratis en starten om 19u. Stuur wel even een mailtje naar de mensen van JH Tranzit als je komt.

Je kan ondertussen ook gewoon iets drinken in de bar, of samen met je collega’s een Twitterverhaal neerpennen in de bibliotheek. Meer info vind je hier