Zomervibes in Knokke

De niet te missen events

Inge

Foto’s voor Zomervibes in Knokke

Vuurwerk aan zee.

De zomermaanden in ons land staan niet altijd garant voor onbeperkte zonneschijn. Stop deze top 3 voor Knokke in je achterzak en wees voorbereid op iedere weersomstandigheid.

Zon op je smoel: Beaufort

Zon en zee is een graag gezien duo, in combi met Beaufort wordt het nog beter. Van Knokke-Heist tot De Panne: de tien kuststeden staan drie maanden in het teken van hedendaagse kunst met performances, films of workshops. Met het thema Buiten De Grenzen valt veel te verkennen en het strand biedt je alvast de ideale pitsstop!

Wanneer? Van 21 juni tot 21 september.

 

Druilerige regenbui: Cartoonfestival

Wanneer de regenwolken zich opstapelen, is een plan B altijd welkom. Het Internationaal Cartoonfestival (al méér dan vijftig edities op de teller), nodigt je graag uit voor een schuilplekje. Het moet niet bij één keer te blijven, je kan de wereld van strip en cartoon in meerdere ritten ontdekken. Bovendien gratis: je portemonnee hoeft niets te vrezen!

Wanneer? Van 5 juli tot 13 september.

 

Boze wolken: Vuurwerkfestival

Lichtspektakel is niet meer het privilege van oudejaarsavond. Zomer is ook een feest, dus een adembenemend vuurwerkspel is hier ook op zijn plaats. Een wolkje aan de lucht of een zacht briesje kan dit plezier dan ook niet verpesten. Het Vuurwerkfestival kan bovendien pronken met vuurspel op wereldniveau. Niet te missen!

Wanneer? Van 19 tot 27 augustus.