Koop nu voor €5 je activatiecode

Ben jij voor het geluk geboren?

Naar Opera Ballet Vlaanderen voor de helft van de prijs, korting bij je lokale cinema, 20% minder betalen voor je treinticket in Spanje of aan halve prijs naar het Rijksmuseum in Amsterdam? Koop hier je EYCA-nummer om de EYCA-app te activeren en geniet voor slechts €5 een jaar lang van korting in meer dan 30 Europese landen.

De app zelf vind je in de App Store of Play Store*. Je activeert die app met je persoonlijke EYCA-nummer dat je na aankoop in een e-mail krijgt. Vanaf dan: geen kaartje nodig, gewoon je app laten zien voor korting of extraatjes.

Nog vragen over EYCA? Hopelijk kunnen we je hiermee verder helpen

intro

Nog vragen over EYCA? Hopelijk kunnen we je hiermee verder helpen

Via BILL kan je toegang krijgen tot EYCA, de European Youth Card Association.

Meer dan 6 miljoen jongeren genieten in meer dan 30 landen van duizenden voordelen en kortingen. In Vlaanderen en Brussel heb je geen fysieke kaart meer nodig, je ontvangt alle voordelen op vertoon van de EYCA-app.

Een EYCA-nummer is uniek en persoonlijk. Je kan die via deze site kopen, dat kost €5 euro. Je nummer is een jaar geldig vanaf de datum van aankoop.

BILL heeft ook een samenwerking met een aantal hogescholen en gemeenten, in dat geval krijg je een EYCA-nummer van je hogeschool of gemeente en hoef je dus niets zelf te betalen.

Student aan PXL, LUCA Arts, KU Leuven Architectuur, VUB of UCLL en jonger dan 30? In oktober krijg jij van jouw school een e-mail met daarin je unieke EYCA-nummer. Goed om weten: je studentenkaart met EYCA-logo (VUB) is dan ook de kaart die je toegang geeft tot alle EYCA-voordelen.

Download de EYCA-app, registreer je met jouw unieke EYCA-nummer en off you go!

Vragen? Contacteer je dienst Studentenvoorzieningen.

Ben je inwoner van Lille, Knokke-Heist of Wortegem-Petegem en tussen 16 en 26 jaar? In oktober krijg jij van je gemeente je unieke EYCA-nummer. Het aantal gratis nummers is beperkt, dus snel activeren is de boodschap!

Download de EYCA-app, registreer je met jouw unieke EYCA-nummer en off you go!

Vragen? Contacteer je lokale vrijetijdsdienst.

Inderdaad, de BILL-app is verdwenen… Maar de EYCA-app leeft! Alle voordelen uit de oude BILL-app vind je ook terug in de EYCA-app. Zo zie je ook meteen al je voordelen met EYCA in het buitenland. De EYCA-app vind je in de de App Store of Play Store

Download de EYCA-app op je telefoon. Je activeert die app met het unieke, persoonlijke EYCA-nummer dat je na aankoop hier in een e-mail krijgt of dat je hebt gekregen van je school of gemeente. Vanaf dan: geen kaartje nodig, gewoon je app laten zien voor korting of extraatjes.

Je EYCA-nummer is 1 jaar geldig. Opnieuw een jaar vol EYCA-voordelen? Dan moet je een nieuwe account aanmaken (met een ander e-mailadres) en opnieuw je nummer registreren in de app. We werken aan een slimmere manier om dit op te lossen!

Als je wil registreren in de app, word je EYCA-nummer gevraagd en een kaart nummer. Je moet gewoon twee keer hetzelfde EYCA-nummer invullen dan werkt alles prima.

In de EYCA-app kan je na activatie zien tot wanneer je EYCA-nummer geldig is.

Als je een EYCA-nummer aankoopt via BILL.be, zal je mogelijk eerst een geldigheidsdatum zien van slechts 2 maanden in plaats van een jaar. Dit wordt automatisch aangepast binnen de 7 werkdagen, dan zal de geldigheid 1 jaar zijn vanaf de dag van aankoop. Je kan de app dus wel meteen gebruiken!

Toch nog problemen? Contacteer ons.

De EYCA-app werkt op smartphones met Android-versies die door Google ondersteund worden (meestal de 3 laatste versies) en iOS-versies die door Apple ondersteund worden (meestal de 2 laatste versies). De EYCA-app werkt niet op Windows smartphones.

Geen geschikte smartphone? Contacteer ons en we zorgen voor een oplossing.