Koop nu voor €5 je activatiecode

Ben jij voor het geluk geboren?

Naar Opera Ballet Vlaanderen voor de helft van de prijs, korting bij je lokale cinema, 20% minder betalen voor je treinticket in Spanje of aan halve prijs naar het Rijksmuseum in Amsterdam? Koop hier de (code voor de) EYCA-app en voor 5 euro krijgt iedereen tussen 16 en 30 korting in meer dan 30 Europese landen.

De app zelf vind je in de App Store of Play Store. Je activeert die app met de persoonlijke code die je na aankoop hier in een e-mail krijgt. Vanaf dan: geen kaartje nodig, gewoon je app laten zien voor korting of extraatjes.

Student?

Student aan PXL, LUCA Arts, KU Leuven Architectuur, VUB of UCLL en jonger dan 30? In oktober krijg jij van jouw school een e-mail met daarin je unieke activatiecode. Goed om weten: je studentenkaart is dan ook de kaart die je toegang geeft tot alle EYCA-voordelen. Vragen? Contacteer je dienst Studentenvoorzieningen.

Doet jouw gemeente ook mee?

Ben je inwoner van Lille, Knokke-Heist of Wortegem-Petegem en tussen 16 en 26 jaar? In oktober krijg jij van je gemeente je unieke activatiecode. Het aantal gratis activaties is beperkt, dus snel activeren is de boodschap! Vragen? Contacteer je lokale vrijetijdsdienst.