FoMo in Brussel? Niet met deze tips!

Brussels International Fantasy Film Festival

The Academic

Maxime

Last van FoMO? We've got your back! BILL geeft je drie tips hoe je de komende weken cultureel verantwoord kunt doorbrengen in Brussel.

1. P.A.R.T.S: City flocking

Zaterdag 28 april is het de zesde editie van Dag van de Dans. De Brusselse dansschool P.A.R.T.S neemt de stad voor een dag over. Als een zwerm vogels landen veertig dansers neer wanneer je het niet verwacht en veranderen ze hun omgeving in het gedroomde podium. Wil je weten waar je hen kunt spotten, kijk dan hier

 2. Brussels International Fantasy Film Festival

Vergeet Cannes en de Oscars, het grootste fantasiefilm festival strijkt elk jaar neer in Brussel. Van 3 tot 15 april kun je terecht in Bozar voor niet enkel de beste fantasy, horror en thrillers, maar ook tientallen nevenactiviteiten. Zo kun je je innerlijke demon loslaten op het Vampierenbal, je beste kunnen tonen op een make-up wedstrijd en griezelig sportief zijn op de ZomBIFF'lympics.

3. The Academic

Een jong rockkwartet, maar al oude rotten in het vak. Zo touren ze al enkele jaren met grote meneren als Noel Gallagher en Catfish and the Bottleman. Op 13 april presenteren ze hun debuutalbum Tales From The Backseat in de Botanique.