Ga uit je dak bovenop de Beursschouwburg

Out Loud

Dakterras Beursschouwburg

Eline Crols
Google maps
location

Een concert meepikken met een wijntje in de hand terwijl de duisternis stilaan valt over de stad onder je? Een verrassende filmprojectie onder de sterrenhemel? Dat alles beter is bovenop een dak. Dat heeft de Brusselse Beursschouwburg goed begrepen. Tijdens Out Loud luid je er hoog boven de grond de zomer in.

Brave popbands of grijsgedraaide Hollywoodklassiekers hoef je niet te verwachten op het dakterras. De line-up staat garant voor een experimenteel feestje en alle films zijn muzikaal geïnspireerd. Tussendoor zijn de houten planken en gezellige lampjes het ideale decor voor je picknick of drankje. Twee suggesties om compleet op uit je dak te gaan:

Psychedelische pop en eclectische dansjes

Peaking Lights verweeft orgel, gitaar, synthesizer, zang, tape loops en elektronica tot mysterieuze noise-pop. Al even veelzijdig is de dj-set van Rick Shiver die alles door elkaar draait met als voornaamste criterium "dansbaar".

 >> Wanneer? 30 juni om 22u

 Nostalgische anime-electro

Interstella 5555 (2003) kijkt als een langgerekte anime-videoclip van Daft Punks album Discovery. One More Time als soundtrack voor een plot over buitenaardse muzikanten in een seventies-jasje. Niet te missen!

 

 >> Wanneer? 14 juni om 22u30

Benieuwd naar alle films en concerten? Hierzo.