Gezocht: Creatievelingen met een roeping

Realiseer je droomproject

Vocatio

Pieter Lantsoght

Maak je roeping waar met Vocatio

  • 15 sep tot 28 okt 2013

Loop jij met grote plannen rond, maar heb je niet de middelen om ze waar te maken? Niet getreurd, Vocatio helpt je roeping waar te maken. Halleluja!

Je bent een street artist die een eigen opleiding wil opstarten? Je filmstudies leverden een geweldig scenario op, maar geen film? Je bent een topper in wording, maar je maakt het pas helemaal na die ene onbetaalbare stage in het buitenland?

Of je nu bezig bent met architectuur, fotografie, mode of nog iets helemaal anders, het maakt niet uit. Dien voor 28 oktober een dossier in voor jouw droomproject en word een van de vijftien laureaten die 10.000 euro ontvangen om het te realiseren. 

Hoe werkt het? 

Ben je tussen de 18 en 29? Werk je aan het verwezenlijken van je grote droom, maar kan je nog wel een duwtje in de rug gebruiken? Dan schiet Vocatio te hulp met de nodige steun en een beurs.

Schrijf je voor 28 oktober hier in en volg in de voetsporen van laureaten als choreografe Anne Teresa De Keersmaeker, schrijfster Annelies Verbeke, fotograaf Jan Locus of actrice Sien Eggers.