De beste series om je zomer te vullen

Netflix & chill

Julie

Na een lange periode van stress, blok en examens zijn we eindelijk klaar voor VAKANTIE! Eindelijk terug uitslapen, luieren en tijd verspillen.

Naar goede gewoonte wordt het weer een Belgische zomer met meer regen dan zonneschijn. Maar niet getreurd! BILL presenteert je de beste series voor urenlang kijkplezier. We vermoeden dat je niet voor september uitgekeken bent.

 

Worth the hype?

Orange is the new black 

Hoeveel kijkplezier? Vier seizoenen (voorlopig), 52 afleveringen van ±50min.

Leven in een vrouwengevangenis? Afgaande op OITNB is het geen lachertje. Maar stiekem ook wel een beetje grappig. Elke aflevering kom je te weten hoe de vrouwen in de gevangenis zijn terecht gekomen. O ja, het langverwachte seizoen vier is net online gezwierd. Bingewatchen maar.

Breaking Bad

Hoeveel kijkplezier? Vijf seizoenen, 62 afleveringen van ±50min.

Hoezo, je hebt Breaking Bad nog niet gezien? Nu de examens erop zitten is het hoog tijd om die schade in te halen. De serie, algemeen beschouwd als een van de beste van de laatste jaren, houdt je vijf seizoenen lang op het puntje van je stoel. Stay off drugs kids!

Girls will be girls

Pretty Little Liars

Hoeveel kijkplezier? Zeven seizoenen, 141 afleveringen van ±40min.

Pretty Little Liars komt deze zomer uit met het zevende en allerlaatste seizoen. Superspannende serie met één grote vraag: "who's A?"

Gossip Girl

Hoeveel kijkplezier? Zes seizoenen, 121 afleveringen van ±40min.

Zin in wat oldschool drama uit New York City? xoxo Gossip Girl

I don't give damn about my reputation

Freaks and Geeks

Hoeveel kijkplezier? Een seizoen, 18 afleveringen van ±45min.

Kan je de schoolomgeving nog niet helemaal loslaten? Freaks and Geeks is een serie uit de nineties, maar nog steeds actueel. En je ontdekt meteen hoe James Franco en Seth Rogen het deden aan het begin van hun carrière. 

Bekijk hier de eerste aflevering: