De zoektocht naar het PERFECTE leven

Wij doen de test!

Karolien Van Schil

Perfect Liam Payne

Elke dag worden we geconfronteerd met de onbevredigende drang naar perfectie. Maar wanneer ben je perfect? Karen Damen zoekt het uit in haar nieuwe programma PERFECT? op VIJF. Wij laten dit experiment niet aan ons voorbijgaan en gooien ons mee in de strijd.

Perfectie... Iedereen wilt perfect zijn en de druk om mee te doen is enorm groot. Maar wat is perfectie en hoe bereik je dit? Karen Damen doet de test. Ze volgt tips uit de boekskes in de hoop dat ze na twee maanden het perfecte leven kan leiden. Wil je weten of de zware trainingen en strenge regels haar geholpen hebben? PERFECT? verschijnt vanaf morgen elke woensdagavond op VIJF.

Het echte werk

Wil jij net als mij weten hoe de strijd voor perfectie in het echte leven verloopt? Volg BILL dan zeker de komende twee maanden, want ook ik ga de uitdaging aan. Acht weken lang ga ik parallel met het programma mijn eigen experiment uitvoeren. Zonder dure coaches of camera's die censureren dus.

De komende weken gooi ik mijn lichaam en geest in de strijd om het perfecte leven te vinden. Ik heb echter jouw hulp nodig! Naast het strakke lichaam en de gezonde geest zijn er nog tientallen criteria voor het perfecte leven. Zijn er bepaalde regels of levenswijzen die ik moet uittesten? De volgende twee maanden is your wish my command.