Pijnig je hersenen op deze drie quizzen in Gent

#sapiophilia

Knack filmquiz, Dansende Beren muziekquiz en De Grootste Quiz

Janne

Je lief imponeren? Al dat getokkel op je Switch- of Slimste Mens-app in de realiteit omzetten? Het kan in december en februari in Gent. Al wat rest is een teamnaam bedenken.

9 december: De Grootste Quiz

"De Grootste Quiz ter Wereld" vindt plaats in Flanders Expo en heeft als doel 3 wereldrecords breken en 3 goede doelen te steunen in het kader van Studio Brussels Warmste Week. Het vorige Belgische wereldrecord werd namelijk verbroken door een paar duizend Indiërs! Meestrijden is de boodschap. Info en inschrijven op de website.

16 december: Knack Filmquiz

Zin in een gezellige avond in het gezelschap van Sokoerov, Scarlett en ScorseseKnack Focus-filmrecensent Dave Mestdach nodigt je uit op de tweede editie van de Knack Filmquiz in NEST. Info en inschrijven met vier teamleden kan hier. Betaal nog snel even dat Netflix-, UniversCine- of Mubi-abonnement!

23 februari: Dansende Beren Muziekquiz

Muziekfreaks kunnen dan weer in februari terecht in Nest, waar muziekblog Dansende Beren in samenwerking met Democrazy hun eerste muziekquiz organiseert. Centraal komt het jaar 2017 te staan: de hoofdbrok van de avond zal bestaan uit alternatieve nummers van het afgelopen jaar, helemaal in Dansende Beren-stijl. Hier info en inschrijven!