Vier kleine life hacks om gelukkiger te worden

Want geluk zit in de kleine dingen

Maxime

De Dag van het Geluk is helaas weer voorbij. Maar dat mag natuurlijk niet betekenen dat je de overige 364 dagen van het jaar triest in je moet gaan zitten.  Met deze kleine geluksmomentjes is maak je van elke dag een feest. 

1. Sta op met een powersong

Wanneer de wekker afgaat om half zeven, is de kans groot dat je niet meteen al dansend uit je bed springt. Tenzij je natuurlijk een nummer als wekker instelt dat je meer energie geeft dan koffie aangelengd met Red Bull. Geef die vrolijk tsjilpende vogels het nakijken terwijl je volledig losgaat op je favoriete powersong!

2. In een hoekje met een boekje

Niets leuker dan eventjes wegdromen met een goed boek, het liefst van al met een warm drankje in je handen. Voor oncontroleerbare schaterlachen: De Verwarde Cavia van Paulien Cornelisse. Een cavia met een existentiële crisis op kantoor, dat is een verhaal waarvan je niet wist dat je ze het nodig had. 

3. Nooit genoeg Friends

Of je nu je examens aan het uitstellen bent, op sterven ligt door de griep of je gewoon steendood verveelt: Friends zorgt altijd en overal voor die ene broodnodige glimlach. 

 Bonus: Brigitte Kaandorp

Natuurlijk, het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn. Sommige dagen zijn geschapen om te wensen dat de wereld vergaat. Maar wil je toch zelfs in het diepste van alle blues eventjes kunnen glimlachen? Zing dan met volle overgave Zwaar Leven mee van Brigitte Kaandorp. #Brigittebaas