PlayStation en Nissan zoeken racetalent

Snelheidsduivels, meld jullie aan

Evy

Nissan en PlayStation geven een Gran Turismo-gamer een droombaan. Nissan PlayStation GT Academy geeft iedereen met een racehart de kans op een carrière in de autosport. Hoe je meedoet lees je hier.

Tussen 21 april en 16 juni vindt er een kwalificatietoernooi plaats in Gran Turismo 6. Het is ook mogelijk om je tijdens een reeks live-evenementen te bewijzen. Deze evenementen worden in verschillende landen door GT Academy georganiseerd. 

Go, go, go! 

GT Academy groeit elk jaar. Winnaars uit vorige jaren rijden nu onder andere mee in de hoogste klasse van de 24 uur van Le Mans en het FIA Endurance Championship. Na een reeks uitdagingen tijdens Race Camp wordt de winnaar bekendgemaakt. Hij of zij mag één van de meest geavanceerde Driver Development Programs ter wereld volgen. Dit is een voorbereiding op de hoofdprijs: een seizoen meerijden in de Blancpain Endurance Series met een Nissan GT-R NISMO GT3. 

De winnaar maakt kans op een carrière vol internationale reizen, de beste trainingprogramma’s, professionele begeleiding én een auto van de zaak. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Twijfel dan niet en schrijf je in. De enige voorwaarden zijn dat je minstens 18 jaar oud bent en in één van de deelnemende landen woont, en België is daar gelukkig bij.

Check de facebookpagina en website van GT Academy voor alle info.