Veroorzaakt infamous 2 een elektrische storm?

Veroorzaakt infamous 2 een elektrische storm?

Nathalie

Veroorzaakt infamous 2 een elektrische storm?

In infamous 2 gaan we wederom aan de slag met superheld Cole MacGrath, de beroemde held en gevreesde schurk uit het eerste spel. Als je infamous al hebt gespeeld, weet je dat de angstaanjagende vijand, The Beast, nog niet geveld is. Na een eerste poging om het krachtige monster het zwijgen op te leggen, overleefde Cole amper de strijd en was hij genoodzaakt te vluchten. Hij hoopt nu in de stad New Marais een oplossing te vinden om het wezen voor eens en altijd te verslaan.

Na een korte introductie over wat het spel ons te bieden heeft, vertrekken we richting controllers om enkele levels zelf uit te testen.

Schokkende keuzes

We komen te weten dat we in infamous 2 met meerdere superhelden de straat veilig of onveilig kunnen maken. Zo zijn er de geliefde Kuo en de gewaagde Nix die goed en slecht representeren.

Ken Schramm van gamestudio Sucker Punch fluistert ons ook in het oor dat het spel een vleugje romantiek zal bevatten, en dat hebben we stiekem maar al te graag!

Ook zal het uiterlijk en het karakter van Cole drastisch veranderen naarmate je kiest voor het goede of the dark side. Zo wordt Cole zijn huid grijsachtig en zijn er donkere aderen in zijn gelaat zichtbaar als je het slechte pad op gaat.

Als je kiest voor de goede kant krijgt Cole een witte T-shirt en is zijn karma blauw. De keuze van Ken Schramm spreekt boekdelen wanneer hij "evil all the way!" scandeert. Maar welke kant zal jij kiezen?