Zomerbarbeque bij de Sims

De Sims 3 Buitenleven Accessoires

Electronic Arts

Greet

Zomerbarbeque bij de Sims

Het is al langer duidelijk dat uitgever EA met De Sims 3 opnieuw kiest voor een basisspel volgens het vertrouwde concept, om vervolgens een hele waslijst aan uitbreidingen te lanceren en zo het product uit te persen tot de laatste druppel. Vernieuwend kan je deze uitbreiding voor de Sims 3 dan ook bezwaarlijk noemen.

Droom van een tuinfeest

De meeste Sims houden van feesten en ook onze virtuele CJP-familie is daar wel voor te vinden. Om te beginnen nemen we onze kale tuin grondig onder handen. Verdorde aardappelplanten en verwelkte bloemen moeten plaatsmaken voor een gloednieuw terras met een barbeque, een ijskast voor buiten en een grote tafel met veel stoelen.

Om het feestje compleet te maken, voorzien we achteraan in de tuin een vuurkorf, een sterrenkijker en een jacuzzi waarin onze gasten kunnen ontspannen. Uiteraard kunnen ook een radio, voor de gelegenheid ingebouwd in een rots, en een gigantische buitentelevisie niet ontbreken om voor het nodige entertainment te zorgen. Eens de tuin klaar is, nodigen we buren en vrienden uit en het feest kan beginnen.

Daarmee hebben we zo goed als alles gezegd over deze uitbreiding. De nieuwe spulletjes zijn leuk voor even, maar je moet al een bestaande familie hebben met voldoende geld om ze te kunnen betalen. Sommige jacuzzi's kosten namelijk meer dan 20.000 simdollars, zowat het volledige startkapitaal van een beginnende Simsfamilie. De accessoires zijn stuk voor stuk leuke hebbedingetjes, maar niet noodzakelijk in het spel. Overbodige luxe, als je het ons vraagt.