Volg de gratis workshop fotografie in Mu.Zee in Oostende

Bill Event

Je moet aangemeld zijn om je in te schrijven

Fabien Mérelle, Radeau de Fortune, 2016. Courtesy Art Bartschi & Cie Gallery, Geneva. 

Schaaf je fotografieskills bij tijdens de gratis workshop fotografie in Mu.Zee in Oostende!

Twee professionele fotografen geven je een workshop fotografie met hun persoonlijke tips en tricks. Eerst word je rondgeleid met een gids doorheen de tentoonstelling. Daarna word je door inhoudelijke opdrachten uitgedaagd om zelf aan de slag te gaan en foto’s te nemen. Op het einde van de dag krijg je door de twee fotografen uitgebreide feedback op je portfolio van die dag. Deze workshop kadert in de tentoonstelling Het Vlot. Kunst is (niet) eenzaam / The Raft. Art is (not) Lonely.

In deze opvolger van de tentoonstelling De Zee - salut d’honneur Jan Hoet (2015): in de tweede editie van deze driejaarlijkse internationale tentoonstelling staat ‘ het vlot’ centraal. Het Vlot. Kunst is (niet) eenzaam / The Raft. Art is (not) Lonely gaat over het vaartuig en de vervoering van kunst. 

De kunstenaar Jan Fabre werd begin dit jaar gevraagd als curator van deze nieuwe editie, een uitdaging die hij vol enthousiasme aangaat!   Joanna De Vos zal het project co-cureren.  

Het vlot is een tentoonstelling en een gesprek met Oostende, de stad aan zee met een geschiedenis en een parfum. Verspreid over verschillende locaties van de Belgisch badstad vertrekt de dramaturgie van de tentoonstelling in Mu.ZEE vanuit het grondig onderzoek naar het Vlot van Medusa (1818) van Théodore Géricault en het utopische vlot van Jan Fabre Kunst is (niet) eenzaam (1986).


Klik op de blauwe inschrijfknop bovenaan de pagina. Nog niet geregistreerd bij BILL? Schrijf je dan in door te mailen naar renate@bill.be.

  • Workshop op zaterdag 2 december 2017 van 9u30 tot 18u
  • Meebrengen: digitale spiegelreflexcamera, laptop en lunchpakket
  • Deelname is gratis!