De BILL-app kopen? Zo terugverdiend!

Registreer je nu voor de BILL-app (€4,99) in 2 stappen:
1. Meld je aan
2. Betaal online

Met de BILL-app scoor je overal kortingen. Om de app te kunnen gebruiken, registreer je je eerst op deze site. Die €4,99 heb je zo terugverdiend! Lisanne deed het je voor:

Lisanne, ze is jong en ze wil wat. En haar portemonnee mag daar niet onder lijden! Met de BILL-app is dat geen probleem.

 • Lisanne registreert zich voor de BILL-app en betaalt €4,99. Ze krijgt meteen toegang tot alle kortingen in België en Europa!

  Lisanne
 • Lisanne wil graag eens proeven van een balletvoorstelling. Maar kost dat geen fortuinen?! Ze denkt bij zichzelf "Keep calm and trust BILL" en verzilvert haar 50% korting bij Opera Ballet Vlaanderen.
  >  Ballet van Vlaanderen aan -50%, CHECK!
  • Lisanne wil wel eens (letterlijk) een stapje in de wereld zetten. Dankzij BILL krijgt ze een gratis lidmaatschap bij Karavaan, waarmee ze kan deelnemen aan avontuurlijke activiteiten en die wereld zo dus een klein beetje dichterbij komt. 
   >  Gratis Karavaan-lidkaart, CHECK!
  • Lisanne voelt het kriebelen en trekt erop uit. Ze doorkruist Spanje per trein, en wel héél voordelig! Dankzij haar European Youth Card krijgt ze 20% korting op al haar Renfe treintickets.
   >  20% korting en todos los trenes, OLÉ!
  • Voor haar reisje koopt ze een reisgids bij Lannoo en krijgt ze 10% korting
   >  10% korting bij Lannoo, CHECK!
 • Lisanne heeft zin om naar een jazz-concert in de Handelsbeurs te gaan. Dankzij BILL kan dat heel voordelig; ze betaalt slechts €7!
  >  €7 voor een concert, CHECK!
 • Lisanne heeft zin in een museumbezoekje. Ze springt op de fiets en betaalt maar €5 i.p.v. €9,5 bij het MIMA in Brussel.
  >  €4,5 korting in het museum, CHECK!
   

Om maar te zwijgen van de 60.000 andere voordelen waar Lisanne recht op heeft in binnen- en buitenland... En van de zotte wedstrijden. En van de liefde die ze van BILL krijgt (onbetaalbaar)!

 
Registreer je nu voor de BILL-app (€4,99):
1. Meld je aan
2. Betaal online

3. Download de BILL-app:

Je krijgt meteen je logingegevens voor de app in je mailbox.

Voor wie is de BILL-app? Iedereen tussen 16 en 30 kan zich registreren voor €4,99. Heb je een activatiecode, dan is de leeftijd afhankelijk van de deelnemende partner. Meer info vind je hier.