Een BILL-bundel kopen? Zo terugverdiend!

Met een BILL-bundel scoor je tal van kortingen. Die €10 heb je zo terugverdiend! 

Janne, ze is jong en ze wil wat. En haar portemonnee mag daar niet onder lijden! Met haar BILL-bundel is dat geen probleem.

 • Janne koopt een BILL-bundel voor €10. European Youth Card in the pocket!

  Janne met kaart
 • Janne wil graag eens proeven van een balletvoorstelling. Maar kost dat geen fortuinen?! Ze denkt bij zichzelf "Keep calm and trust BILL" en verzilvert haar 50% korting bij Opera Ballet Vlaanderen.
  >  Ballet van Vlaanderen aan -50%, CHECK!
  • Janne wil wel eens (letterlijk) een stapje in de wereld zetten. Dankzij BILL krijgt ze een gratis lidmaatschap bij Karavaan, waarmee ze kan deelnemen aan avontuurlijke activiteiten en die wereld zo dus een klein beetje dichterbij komt. 
   >  Gratis Karavaan-lidkaart, CHECK!
  • Janne voelt het kriebelen en trekt erop uit. Ze doorkruist Spanje per trein, en wel héél voordelig! Dankzij haar European Youth Card krijgt ze 20% korting op al haar Renfe treintickets.
   >  20% korting en todos los trenes, OLÉ!
  • Voor haar reisje koopt ze een reisgids bij Lannoo en krijgt 15% korting
   >  -15% bij Lannoo, CHECK!
 • Janne wil graag een abonnement op 'den Humo'. Ze betaalt maar €91 i.p.v. €182 én mag gratis met haar lief naar een exclusieve filmpremière. Alright!
  >  €91 korting op Humo + filmpremière, CHECK!
 • Janne heeft zin in een museumbezoekje. Ze springt haar fiets op en betaalt maar €2 i.p.v. €8 bij het Design Museum Gent.
  >  €6 korting in het museum, CHECK!
  Janne in Boedapest

Om maar te zwijgen van de 60.000 andere voordelen waar Janne recht op heeft in binnen- en buitenland... En van de zotte wedstrijden. En van de liefde die ze van BILL krijgt (onbetaalbaar)!

Claim jouw korting en koop nu een BILL-bundel voor €10 in 2 stappen:
1. Meld je aan
2. Betaal online

Voor wie is de BILL-bundel? Iedereen tussen 16 en 30 kan een BILL-bundel kopen voor €10. Als je een activatiecode hebt, is de leeftijd afhankelijk van de deelnemende partner. Meer info vind je hier.