5 films om in de mood te komen

[Dossier #Lust&Passie]

Martyna

[Dossier #Lust&Passie] Niets leuker als samen met je lief gezellig een film zien in de zetel. Om helemaal in de mood te komen en de avond nog intiemer te maken is de filmkeuze heel belangrijk. Deze vijf films brengen je meteen in de stemming voor een lange en sensuele nacht. 

1. Cruel Intentions

Een film waar de seksuele spanning te snijden is. De meest heftige seksscène hiervan is zonder twijfel die van Ryan Philippe en Reese Witherspoon.

2. Call Me By Your Name

Niet de veelbesproken scène met de perzik, maar wel de heerlijk weemoedige landschappen en verslavende soundtrack van Sufjan Stevens brengen je helemaal in de juiste mood. 

3. Fifty Shades Of Grey

Fifty Shades Of Grey laat ons de duistere kant van de seksuele passie zien. De onderdanige Anastasia leert voor haar toch wel een helemaal andere wereld kennen dankzij de seksueel dominante Grey. In deze film spat de seksuele spanning letterlijk van het scherm.

4. The Notebook

Deze klassieker kon zeker niet ontbreken. De seksuele spanning tussen Ryan Gosling en Rachel McAdams is gewoon niet te weerstaan. De adembenemende kussen, de passionele aanrakingen, daar krijg je het gewoon warm van. 

5. Brokeback Mountain

Heath Ledger en Jake Gyllenhaal doen zeker onze hartjes sneller slaan. Een aangrijpend verhaal over seksuele ontdekkingen, liefde en passie om in de juiste stemming te komen.