5 hipsterhobby's om uit te proberen

How to hipster

Diana

Foto’s voor 5 hipsterhobby's om uit te proberen

Seth Magee rijdt over de Brooklyn Bridge tijdens de NYC Unicycle Festival.

Zoek je een nieuwe hobby? Zoek niet verder, wij hebben de perfecte opties voor jou!

1. Eenwieler

Fiets rijden? Dat leert het kleinste kind. Probeer het liever eens op een wiel. Niet alleen geschikt voor een toekomst bij het circus. Het houdt ook nog eens perfect de balans (heb je'm?) tussen vervoersmiddel en ultieme pick-up tool. Al kan je er altijd nog een schepje bovenop doen: 

2. Pijp roken

Echte heren zijn terug in de mode! Bovendien is een pijp het ideale accessoire bij jouw hipstersnor. Kies uit verschillende soorten tabak en pijpen om je eigen unieke stijl te creëeren. O en zorg dat je je handleiding niet uit De Kleine Zeemeermin haalt:

3. Calisthenics

Zijn fitnessabonnementen te duur voor jou? Geen gym in de buurt? Of heb je genoeg van je pilateslessen?

Calisthenics is een vorm van krachtoefening waarvoor je geen ingewikkelde toestellen nodig hebt die in combinatie met jouw onhandigheid enkel rampspoed teweeg zouden brengen. Dus: Bulk up thuis, in het park, on het strand - overal! Grijp je kans om tegen volgende zomer de perfecte beach body te hebben. Let wel: ook zonder fitnesstoestellen is mogelijk op je bek te gaan. 

4. Free diving

 Free diving of vrijduiken is een nieuw avontuurlijk type van sporten - duiken op je eigen adem! Geen zuurstofflessen meer, alleen jouw lichaam en jezelf. Test jouw eigen grenzen en maak kans om betoverende onderwaterzichten te zien. Want Sebastiaan zei het ons al: "Het is hier zo mooi beneden, dat vind je daar boven niet!"

5. Bierbrouwen

Lust je wel een pintje? Ben je zelfs een beetje van een expert? Dan maak je binnenkort ook je eigen bier! Weet je niet waar te beginnen? Lees ons vorige artikel voor een "how to" over amateurbierbrouwen.