6 x op schok voor de blok

Eerst genieten, dan blokken.

Martyna

De blokperiode is weer in aantocht. Om die zware en meest gevreesde periode te doorstaan, is een goede voorbereiding zeker een must. BILL zocht enkele laatste activiteiten voor je uit die je nog voor de examens kunt doen. 

1. Gent

Post-Fossiel Expo

Ontdek negen verschillende toekomsten van Gent zonder benzine, olie of aardgas op de tentoonsteling Post-Fossiel. De tentoonstelling is te bezoeken van 18-28 mei in NEST.

STUFF. Invites

Op 19 mei organiseert STUFF., de Gentse band, drie dagen vol muziek, film en dans. Ze zullen in drie verschillende steden (Gent, Antwerpen en Brussel) te spotten zijn. In Gent is het in Vooruit te doen, waar zowel STUFF., als vier andere artiesten op het podium zullen staan. 

 2. Antwerpen

Expo & performance: Generation Transmutation

Om voor de blokperiode wat cultuur op te snuiven, kun je vanaf 18 mei tot 27 mei bij Generarion Transmutation in KOPLAND terecht. Een expo vol met verschillende kunstwerken van Daphne Okon, Mathilde Timmerman en Natchan Cha. 

Aper'eau

Op vrijdag 18 mei kun je in het hartje van Antwerpen nog één keer helemaal uit je dak gaan vooraleer je jezelf op je kamer gaat opsluiten. Om dat te doen, is Aper'eau zeker the place to be. Aperitieven, dansen en genieten aan Het Steen met zicht op de Schelde. 

3. Leuven

CIRKL Circusfestival 

De dagen voor de blokperiode op een iets sportievere manier beleven? Dat kan! Van 18-20 mei tovert CIRKL de Leuvense Vaartkom in tot het circus van vandaag én morgen. Een festival met een rijk programma aan acts, animaties en verschillende workshops. 

Depot Café - Leonore 

Depot Café geeft jonge bands de kans om op het podium te staan en van zich te laten horen. Op 21 mei staat Leonore in het Depot. Maak gratis en voor niets kennis met de band rond de Brusselse singer-songwriter Chloë Nols