7 apps die je echt nooit nodig hebt

BILL verspilt je tijd

Kyara D'hoore

Tegenwoordig bestaan er miljoenen apps. Naast 'nuttige' spelletjes en sociale media bestaan er ook een heleboel volledig nutteloze apps. Heb jij nog wat geheugen vrij op je smartphone? Verspil dan eens je tijd aan de volgende apps.

1. FingerPrint Pregnancy Test

Met deze app hoef je enkel je vingerafdruk te scannen om te weten of je zwanger bent of niet. Na enkele seconden je vinger op het scherm te leggen krijg je het resultaat. Volgens de test kunnen ookmannen zwanger zijn. Daarom is de FingerPrint Pregnancy Test naar mijn mening niet zo betrouwbaar.

2. IBeer

Zin in een fris biertje? Geen probleem. Open de app en wacht tot het glas gevuld is. Neem je telefoon en doe alsof je drinkt. Je zult zien dat je het glas leegdrinkt. Met IBeer heb je altijd en overal meer dan genoeg gerstenat op zak. 

3 . Hot O Meter

Met de Hot O Meter kun je jouw gezicht of dat van iemand anders laten scannen. Na de scan kom je te weten of je hot of ugly bent. Volgens mij weet de app niet zo goed wat hij wil. Het resultaat was bij mezelf namelijk drie keer anders. Buit immoreel is deze vreselijke app dus ook nog eens onbetrouwbaar. 

4. Cookie Clickers

Voor de mensen die veel honger hebben is er Cookie Clickers. Door op het koekje op het scherm te klikken, krijg je er nog meer. Jeej. In het begin krijg je één koekje per klik. Hoe sneller en hoe meer je klikt, hoe meer koekjes je krijgt. Laat het smaken.

5. Toilet Paper Dragging

Swipe met je duim en rol het wc-papier helemaal af. Probeer je eigen record te verbreken. Hoe snel lukt het jou? Nobody cares

6. Fidget Spinner

Het beroemde speeltje dat het voorbije jaar een echte hype was, bestaat nu ook in een digitale versie. De app bevat niet enkel een fidgetspinner waaraan je kan draaien, maar ook enkele al even nutteloze minigames.

7. Real Razor

Jezelf scheren kan nu ook met je telefoon. Real Razor is een gratis scheermachine. Druk op de knop om 'm aan te zetten en scheren maar. Volstrekt nutteloos, tenzij om anderen de stuipen op het lijf te jagen.