A Better Blend pop-up in Antwerpen

Sternum - ByANOUK - Phyt

Grand Bazar

Pieter

A Better Blend

© A Better Blend

  • A Better Blend
  • 01 tot 31 dec 2016
Google maps
location

Nog naarstig op zoek naar de hipste kerstcadeautjes ever? Het trio achter A Better Blend etaleert dezer dagen (even) de strafste merken, gadgets en hebbedingen. Nog tot de laatste dag van het jaar kan je je geldbuidel ledigen in Grand Bazar in Antwerpen. 

De Heilige Drievuldigheid...

In het kort: A Better Blend is het resultaat van de samenwerking tussen Sophie Peelman (de vrouw achter juwelenmerk Sternum), Sofie Vertongen (de dame die de airplants van Phyt hip maakte dat het geen naam heeft) en Anouk Taeymans (het geniale brein achter designlabel ByANOUK). 

... geeft de rest ook nog een kans 

 De drie dames – allemaal (interieur)architect van opleiding – weten als geen ander hoe hard je moet werken om een eigen merk in de markt te zetten. Daarom willen ze met A Better Blend een aantal veelbelovende, opkomende ontwerpers samen in de kijker (en de etalage) zetten. Staan op het menu:  Madame Volt, Werkplaats 4, Kontour en nog 23 andere toppers

Check zeker ook eens de site van A Better Blend: er vinden namelijk regelmatig workshops plaats in de tijdelijke winkel.