BILL test uit: de meest fluffy blokpyjama's

#wantjebenthetwaard

Freya Van Den Bremt

Hallo winter! De gezellige sfeer van Kerstmis, maar (ja dit geldt voor jou, student) ook een periode van stress met die examens die eraan komen. Want tussen al het feesten, het lekkere eten en de kerstliedjes door, moet dat natuurlijk ook gebeuren.

Die lastige dagen fleur je dus maar beter op. Dat kan met snacks of het inhalen van tientallen series ("Maar ik ben aan het pauzeren!").

Een andere manier om het wat minder zwaar te maken, is ervoor zorgen dat je lekker warm en comfortabel zit. Vandaag testen we speciaal voor jou de meest comfy pyjama’s en loungekledij, binnen je studentenbudget!

Op onze winkeltocht zien we vaak hetzelfde terugkomen: fluffy pyjama’s! Ze komen voor in neutrale winterse kleuren zoals grijs, wit of bruin, maar natuurlijk ook met allerlei kerstprints. Dit zien we bij H&M:

Wil je een kerstboom-outfit, dan is het nu het moment voor deze coole onesie!

Ook bij C&A komt het kerstthema terug met rode tinten en sneeuwvlokjes.

Trying them on!

Voor het uittesten viel mijn oog vooral op de onesies in de Hasseltse Primark en C&A. De vraag is: zijn die ook handig en comfortabel om een hele dag in te studeren?

Bij het passen van dit oranje exemplaar merk ik al snel dat zitten en liggen niet erg makkelijk is. Het feit dat er een staart in je onderrug drukt went niet. Warm is hij wel!

Warmte ★★★★☆

Comfiness ★☆☆☆☆ 

Next on, een leuke fluffy pyjama van C&A. Zou dit de perfecte keuze kunnen zijn? Om eerlijk te zijn, ben ik toch wat teleurgesteld. De pyjama stretcht helemaal niet, waardoor bewegen en zitten wat moeilijk gaat. Omdat de stof niet meebuigt aan de knieën komen de enkels en voeten ook snel bloot te zitten.

Warmte ★★★☆☆

Comfiness ★★☆☆☆

Mijn volgende keuze is een lichtere pyjama bij Primark. Tot mijn verbazing is deze supercomfortabel! Warm is hij niet erg, maar dat valt op te lossen met een zacht dekentje of een fluffy sweater erboven.

Warmte ★★☆☆☆

Comfiness ★★★★★

Nu we het toch over fluffy sweaters hebben… ik vind een prachtexemplaar in Primark! Deze grijze pluizige trui is verkrijgbaar in wit en grijs. Wat is deze sweater comfortabel en warm! Perfect combineerbaar met een casual trainingsbroek, lichte pyjama of legging. Deze is voor mij de absolute winnaar!

Warmte ★★★★★

Comfiness ★★★★★

 

Voor welke combo ga jij? Een hippe onesie, een warme sweater met een casual trainingsbroek of een cardigan boven een loungebroek? Good fluff met de examens en happy holidays!