BILLballen van 2014

Het beste uit BILLs eindejaarsenquête

Eva

BILLs eindejaarsenquête werd ingevuld door duust vijfhonderd jongeren en daar zijn wij enórm content mee. Vuistje voor zij die als winnaar uit de vragen kwamen (check de resultaten hier), maar wij willen een paar verliezers toch ook een oprechte "Goeien bal!" cadeau doen.

Girls, girls, girls

Orange Is The New Black is de onbetwiste nummer 1 als het op series aankomt. Toch kunnen we het niet laten om Lena -Queen- Dunham een "Goeien bal!" toe te smijten. We kunnen Girls nooit met genoeg hyperbolen omschrijven. We besparen jullie onze lofzang en geven liever de trailer voor het nieuwe seizoen mee. Volgend jaar op nummer 1 hé, mannekes, afgesproken?

 

Oscar en zijn wolf

Hoewel Matteo Simoni met zowat de helft van de stemmen uitgeroepen werd tot talent van het jaar, zeggen wij liefst “Goeien bal!” aan Max Colombie en de zijnen. Als Princes, Undress en Strange Entity je hartje sneller deden slaan, dan doet All We Want dat ongetwijfeld ook. 

 

Footsies for life

Tousensemble is zonder twijfel de terechte winnaar van hashtag van het jaar, al zal Bart De Wever er een andere mening op nahouden. Maar laten we ook het belang van een goede 'footsie' niet onderschatten. Een oprechte “Goeien bal!” aan alle Tweeps en Instagrammers onder ons die hun volgers regelmatig trakteren op een portie teenhaar. You go!

 

Gewoon –OMG- Joy

BDW ging met de pluimen van meest irritante BV lopen. Geen misse keuze, al willen wij ook “Goeien bal!” wensen aan de lieveling van de Vlaamse beugelbekkies: Gewoon –ahmagad- Joy. Zo lang Kim Kardashian niet met haar Selfish-boek naar buiten komt, wint ze bovendien de award voor meest zelfingenomen mediafiguur. Dubbele winst, gewoon hoera!

 

Hartje voor MNM

Tot voor kort luisterde de BILL crew braaf naar StuBru, we zijn dan ook oprecht blij dat jongeren het vaakst op de zender afstemmen. Maar Peter Van De Veire van MNM verdient verdorie ook een "Goeien bal!". Iemand zijn nieuwe ochtendprinses al eens goed bekeken? Van een vamp gesproken.

 

It's B.I.C., b*tch

Sorry. Lachen met kinderen, dat doe je gewoon niet. Maar geef toe, 't is grappig? Anyway, Blue Ivy Carter gaat met de trofee van favoriete celebritybaby lopen, maar wij willen even de tijd nemen om Kimmie K een "Goeien bal!" toe te roepen. Als een echte zorgzame mama, knipt ze lieftallige North West uit haar selfie als laatsgenoemde er niet op haar best opstaat. Wat een moeder al niet overheeft voor haar kinderen. Hashtag echte liefde!

 

Watskeburt?

Zeg, liefste BILLers, watskeburt in 2014? Bijna niemand bezocht een expo, ging naar een tentoonstelling of verslond een stapel steengoede boeken. En nerdy is het nieuwe cool, dus gamen is weer helemaal in. Wat leiden we af uit onze resultaten? Minder Netflix en Tinder, meer buitenkomen! En als je het niet voor jezelf doet, dan wel voor je zetel. Die heeft ook af en toe wat rust nodig. Goede voornemens ahoi, laat 2015 maar komen.