De Hasseltse musea helpen je aan een kerstcadeau

Boekenbeurs

Modemuseum Hasselt

Pieter Lantsoght

Boekenbeurs in het Modemuseum Hasselt

Google maps
location

Wat?

De Hasseltse musea het Stadsmus, het Jenevermuseum en het Modemuseum Hasselt maken je de zoektocht naar het ideale kerstcadeau een pak makkelijker. Tijdens hun gezamelijke boekenbeurs in het Modemuseum koop je prenten, catalogi van de tentoonstellingen en andere publicaties aan voordeeltarief.

Doen, want: 

Als je er dan toch bent, pik dan meteen ook de expo The Vulgar - Fashion Redefined mee. Na Londen en Wenen is Hasselt aan de beurt voor deze fascinerende blik op de mode doorheen de tijd. Wat kan en wat niet? Wat is stijlvol en wat is plat? Wat ooit als vulgair werd bestempeld door de ene, wordt een vaste waarde in de kleerkast door toedoen van de andere. 

Zin in meer? Trek de stad in voor een lekker hapje in een van de leuke adresjes in het centrum, snuister tussen tweedehandsvinyl met een kopje koffie bij Just for the Record of ga nog verder op pakjesjacht en raak helemaal in kerststemming.

Meer weten?

De Boekenbeurs van de Hasseltse musea gaat door in het Modemuseum op zaterdag 9 en zondag 10 december, van 10u tot 17u. Alle info vind je hier