De zotste studentenjobs die je deze zomer moet doen

#WorkWorkWorkWorkWork

Maxime

De zomer is synoniem met festivals, reizen en all round genieten. Helaas heb je dan wel een vakantiejob nodig om die pretuitjes te kunnen betalen.

Ben je nog op zoek naar een baantje, maar heb je absoluut geen zin om je jeugd aan je voorbij te zien glijden in een magazijn of achter de kassa van de supermarkt? BILL geeft je inspiratie.

1. Word zaalwachter op een kunstenfestival 

Je hebt een liefde voor kunst en taal? Je bent behulpzaam en oplettend? Dan is suppoost of zaalwachter spelen op het Kunstenfestival Watou misschien iets voor jou. Je beheert een locatie en je geeft informatie aan nieuwsgierige bezoekers. Het festival biedt je bovendien een hele maand logement aan! 

2. Word smaaktester bij Doritos

Betaald worden om te eten, wablieft? Doritos is op zoek naar een officiële smaaktester! Heb je een lintworm of een buitenaardse schildklier én interesse in een loon van - zet je schrap - 20.000 euro? Vul dan nu dit inschrijvingsformulier in! 

3. Word fietser voor Google 

Ben je sportief aangelegd, wil je het liefst van al buiten werken en je eigen Tour de France fietsen? Google breidt zijn database uit met informatie over de fietsroutes. Je springt op je fiets en verkent de fietspaden met gps en camera in de aanslag.

4. Word chauffeur van een dokter

De tijd dat dokters in het midden van de nacht slaapdronken achter het stuur moesten springen, ligt achter ons. Als je nu 's nachts een dokter nodig hebt, wordt deze gebracht door een chauffeur. Ben je een nachtraaf en een prima bestuurder? Dan is chauffeur spelen voor een dokter zeker iets voor jou!

 

Tip: Doe jij deze zomer een vakantiejob of klus je het hele jaar bij als jobstudent? Gebruik dan de jobteller van MyFamily om bij te houden hoeveel uren je nog mag werken.