Voor geen geld op je paasbest met Halloween

DIY - Halloween - Wintercroft

Pieter

Je vindt al dat gedoe rond Halloween overroepen onzin en geldklopperij? Helaas gaan al je vrienden zaterdag naar dat ene verkleedfeestje, en geen haar op je hoofd dat eraan denkt om bij moeder thuis te blijven. In dat geval kunnen de zalige DIY-maskers van Wintercroft je gezicht redden, zonder dat je je broek eraan hoeft te scheuren. Tenminste als je beschikt over engelengeduld en bakken fingerspitzengefühl.  

Beschimmeld karton 

Ontwerper Steve Wintercoft zat ooit in hetzelfde schuitje. Hij werd uitgenodigd voor een halloweenfeestje, maar dacht te laat aan een vermomming. Hij ging aan de slag met overschotjes karton die al bij het huisvuil lagen te beschimmelen en tot zijn grote verbazing vond iedereen het resultaat prachtig. 

Groen (van jaloezie)

Via zijn webwinkel biedt Steve zijn ontwerpen tegen zeer democratische prijzen aan. Je download simpelweg de blauwdruk, en na een potje knippen, plakken en vouwen ben je klaar om je vrienden groen van jaloezie te doen uitslaan.

Wintercoft: "Ik wilde een set maskers ontwerpen die iedereen makkelijk in elkaar kan puzzelen, met materiaal dat iedereen in huis heeft. Aan een lege doos cornflakes heb je al genoeg. Voeg daaraan toe dat de klant de ontwerpen gewoon kan downloaden - er zijn dus geen verzendingskosten - en je hebt een bijzonder groen alternatief voor dure plastic maskers."