Fietsfeest in Brussel

Marché Vélo

Beursschouwburg Brussel

Nathalie

Fans van Triggerfinger en The Van Jets zullen deze portie dansbare rock zeker kunnen smaken.

Google maps
location

Rinkelende bellen, dansbare rock en veel gratis pintjes. Dat mag je verwachten op Marché Vélo woensdagavond. Jij en je trouwe tweewieler staat in de schijnwerpers op dit Brussels fietsfeest! 

De tandem Br(ik en CyCLO organiseert voor de tweede keer een over-the-top fietsfeest in het centrum van Brussel. Breng je stalen ros mee en laat hem/haar fixen, pimpen of schaf gewoon een nieuw exemplaar aan om mee naar huis te rijden. 

De Cycloperativa fietsfreaks werken aan je attitude: leer in stijl rinkelen, flans een unieke drankhouder in elkaar of fleur je wielen op. Nog inspiratie nodig? Loop dan zeker eens langs Baanbrekers, de fotoreeks van Michiel Segers over fietsende studenten in Brussel. 

Gratis portie dansbare rock

Rockband Horses on Fire komt voor de gelenheid het nieuwe album Any Kind Of Storm voorstellen. Stephane Misseghers (drummer bij klassebakken Soulwax en dEUS) zat aan de knoppen. Fans van Triggerfinger en The Van Jets zullen deze portie dansbare rock zeker kunnen smaken. Bovendien wordt dit concert je volledig gratis voorgeschoteld. Het is nog onbekend of zij te paard dan wel met de fiets afzakken uit Gent. 

Fietsen in Brussel is enkel voor kamikazepiloten zeg je?  Laat je overtuigen door de geweldige filmpjes van The Ride Life en leer meteen de leukste plekjes in Brussel kennen.