Vijf adresjes voor een heerlijke blokpauze

Tijd voor pauze!

Eline

De blok, dat is zwoegen en zweten. Na al die uren in de bib of achter je bureau heb jij best een pauze verdiend. En hoe kan je die beter invullen dan met koffie, taart of chocolade? Deze vijf sweet spots maken de blok net iets draaglijker. 

Alle kleuren 

"Make the world a better place, one cupcake at a time". Achter die leuze van Kokozi scharen wij ons met veel plezier. In deze gelato- en cupcakebar in hartje Hasselt serveren twee zussen huisgemaakte cakejes en ijs in alle smaken en kleuren. Proeven maar! 

Vergeet je Joyn-kaart niet voor voordelen en korting! 

Innovatieve patisserie 

Voor een zoet tussendoortje in Leuven kan je terecht bij patisserie ZUUT. Verwacht geen ouderwetse bakkerij. Een jong en dynamisch team staat in voor de vernieuwende koekjes, truffels, macarons of pralines. 

Vergeet je Joyn-kaart niet voor voordelen en korting! 

Guiltfree 

Madam Bakster begon als een onlinebakkerij, maar heeft intussen ook een eigen koffiehuis in Gent. Laura Verhulst, de drijvende kracht achter Madam Bakster, wil iedereen laten genieten van desserts zonder schuldgevoel achteraf. Daarom zijn alle taarten, koekjes, chocolade en meer bereid met 100% plantaardige producten. Zelfs de melk in je cappuccino is huisbereid en in plaats van een banaal Lotuskoekje krijg je er een schaaltje (gezonde!) popcorn bij. 

Op café bij Renée 

Kaffee Renée in Kortrijk kent een familietraditie in zoete handel. Wat begon als een winkel met Leonidaspralines is vandaag uitgegroeid tot een koffiebar en chocoladewinkel aan de overkant. Zin in een chocomelk met marshmallows, een vers gemaakte milkshake of een heerlijk stukje taart? je weet waar naartoe.

Vergeet je Joyn-kaart niet voor voordelen en korting! 

Go veggie 

De origineelste taarten van 't stad vind je bij De broers van Juliette, het kleine zusje van De broers van Julienne. De etalage van deze winkel slash koffiezaak staat vol taarten, quiches en vegetarische lekkernijen. De speculaascheesecake is een aanrader!