Keuzestress op Barrio Cantina

Foodtruckfestival

Oostende - Gent - Antwerpen - Brugge - Kortrijk

De yummie aftermovie van de editie in 2014.

  • 29 apr tot 26 jun 2016

Om van de wereld te proeven, hoef je geen verre reizen te maken. Je hoeft enkel naar Barrio Cantina af te zakken, het foodtruckfestival dat Polé Polé in 5 steden organiseert. BILL tipt alvast vier lekkere gerechjes die je smaakpapillen doen jubelen.

1. Gepimpte hotdogs

De mannen van Bulls & Dogs gaan voor niet minder dan perfectie wat betreft hun gepimpte hot dogs. Zo draaien ze hun vlezige hapjes zelf en pakken ze uit met verrassende recepten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lavendel-honing worst? Dit is het hipste fastfood in town.

3.  Just say cheese

Kaas, kaas en nog meer kaas: dat is het simpele concept achter Just say CHEESE. Geen zin in een kaasburger, -salade of kroket? Dan kan de kaasfondue je misschien wel plezieren.

3. Mission Masala

Het was serieus afkicken toen Pavan Bajwa tien jaar geleden in België arriveerde. In haar geboortestad Londen is er op elke straathoek een Indische eettent, hier bleef ze op haar honger zitten. Enter Mission Masalaeen heerlijk stukje India op wielen. 

4. Fa-fa-falafel

De zussen Mona en Dalilah hebben een passie voor de Libanese keuken. Yalla Yalla Beirut Streetfood is een verplichte stop voor alle hummusverslaafden. 

Barrio Cantina strijkt tussen eind april en eind juni neer in 5 Vlaamse steden. Check alle data en details hier