"Mijn droomvent verdraagt mijn scheten"

Julie Van den Steen (MNM, één)

Eva

Foto’s voor "Mijn droomvent verdraagt mijn scheten"

"Op wie ben ik niet verliefd!?"

Het gaat hard voor Julie Van den Steen. Aan het begin van het academiejaar werd ze de nieuwe sidekick van Peter Van de Veire en ondertussen zoekt de 22-jarige schone ook een lief bij Bart & Siska. Ze droomt ervan ooit haar eigen radioprogramma te maken, maar voor dat gebeurt, slaat ze voor BILL nog snel een piñata aan flarden.

In die piñata zitten een tiental vragen verstopt, de ene al serieuzer dan de andere, maar allemaal toveren ze een lach op Julie's gezicht. "Dit is zó leuk", giechelt ze. Voor ons zit een dame die al het potentieel heeft om het te maken in het Vlaamse showbizzland. Dat ze dat zelf nog niet doorheeft, maakt haar des te charmanter.

#JulieZoektEenLief

Bij Bart & Siska ga je op zoek naar een lief. Hoe ziet jouw droomvent eruit?

Julie: “Amai, heb je even? Hij moet groter zijn dan een meter tachtig en donkerbruin haar en een baard hebben. Hij moet mijn scheten verdragen, aanvaarden dat ik soms grappiger ben dan hem en hij mag niet in de media werken. Voor de rest ben ik eigenlijk niet veeleisend.”

Op wie ben je stiekem al verliefd?

“Op wie niet!? Sowieso op Seth Cohen van The O.C., op Julian Morris en zijn accent en ook op alle kerels van One Direction.”

Geen kroontje voor de sidekick

Wat is het leukste aan sidekick zijn?

“Wel, je zou denken dat ik een kroontje krijg, maar dat is niet zo. Het leukste is om samen te werken met Peter. Hij is de liefste mens die ik ken en leert me enorm veel bij. Hij is zelfs een soort van papa aan het worden. Als je hem vertelt dat ik dit gezegd heb, ontken ik trouwens alles. (lacht) Nee serieus, ik heb een megazalige job. Ik moet elke dag om drie uur opstaan maar zelfs dat doe ik heel graag.”

Kiezen is verliezen: radio of tv?

“Dat is niet moeilijk. Ik kies sowieso radio, want ik ben heel onwennig als er een camera op mij gericht staat. Ik kan zonder problemen ongeschminkt en met vettig haar in de radiostudio staan, maar op televisie zou ik dat niet durven. Radio spreekt ook veel meer tot de verbeelding. En je kan inspelen op het moment terwijl televisie meer voorbereiding vraagt.”

Heb je al fanmail gekregen?

“Ik heb al een paar rare facebookberichten ontvangen. Maar ik ben helemaal niet bekend, dus ik zou het vreemd vinden om mij zo voor te doen. Ik hoop trouwens dat ik na deze vraag geen fanmail krijg. Wel gratis drank alstublieft, dankuwel.” (lacht)

Piñata top 5

1. Naar welke muziek luister je het liefst op een katerzondag?

“Meestal luister ik dan naar depressieve nummers zoals I will always love you van Whitney Houston. Of break-upsongs om goed op te bleiten. Ik ben eigenlijk niet zo leuk als ik een kater heb.” (lacht)

2. Wat is jouw ultieme guilty pleasure? 

“Ik zit elke dag vrij lang in de auto. Soms durf ik de radio heel hard zetten en zing ik keiluid mee met de hitjes van One Direction of Taylor Swift. Dan laat ik echt de veertienjarige in mij naar boven komen.”

3. Wat is jouw grappigste bijnaam?

“Mijn mama noemt mij altijd Juju en op het werk noemen ze mij kleine. Maar ik vind geen van beide leuk, dus noem mij maar gewoon Julie. Hashtag gewoon Julie!(lacht)

4. Welke film kan je duizend keer opnieuw bekijken?

500 days of summer. Ik ben de grootste fan van Zooey Deschanel.”

5. Welke vraag hadden we nog moeten stellen?

“Wat mijn lievelingskleur is en of ik mijn appendix nog heb, want dat zijn vragen die niemand mij ooit stelt. Mijn lievelingskleur is trouwens groen en ik heb nog altijd mijn appendix. Ziezo.”

Check hier wanneer jij op een piñata kan slaan & prijzen kan winnen op jouw campus.